Gondoskodna otthona biztonságáról? Használja a lakásbiztosítás kalkulátort!

25 november 2019
 november 25, 2019
Kategória Életmód

Egy ingatlanra nem csak úgy lehet tekinteni, hogy az az otthonunk, hanem befektetésként is, és az ember óvja a befektetéseit, amennyire csak lehetséges. Balesetek viszont előfordulhatnak, és a legtöbbjük ellen nem nagyon lehet tenni semmit, ez viszont automatikusan azt is jelenti, hogy kisebb-nagyobb kár keletkezik, és ez akár milliós nagyságrendű is lehet – elég csak egy tűzesetre gondolni. Az ilyen helyzeteket egy biztosítással meg lehet oldani, de nem szabad elkapkodni a kiválasztását, hiszen könnyen lehet, hogy olyat választunk, ami nem lesz megfelelő. Egy lakásbiztosítás kalkulátorral azonban biztosra mehetünk!

A lakásbiztosítás kalkulátort nem csak tulajdonosként érdemes használni, hanem bérlőként is, hiszen az utóbbi esetre is létezik biztosítási forma. A biztosítók ajánlatai között azonban könnyű elveszni, de egy lakásbiztosítás kalkulátor segítségével könnyű a választás, és a szerződéskötés akár online is megvalósítható. Néhány adatot kell csupán megadni, majd ezután személyre szabott ajánlatok közül lehet választani, így könnyen megtalálható egy adott ingatlanhoz a leginkább hozzáillő lakásbiztosítás.

Egy lakásbiztosítás a szerződés megkötésétől kezdve él, és a legtöbb esetben egy évig érvényes, de természetesen lehetnek kivételek is. A szerződés megkötésének legegyszerűbb módja az online ügyintézés, hiszen így nem kell mást tenni, mint megadni néhány alapadatot az ingatlannal kapcsolatban a lakásbiztosítás kalkulátor felületén; ilyenek például az építés éve, a pontos cím, az ingatlan típusa és mérete, valamint a szerkezeti adatai, emellett azt is meg lehet adni, hogy csak az ingatlanra, vagy az ingóságokra is vonatkozzon-e a biztosítás. Ezek alapján a lakásbiztosítás kalkulátor megmutatja, hogy milyen lehetséges biztosítások köthetőek az adott ingatlanra.

Cégünk, a Pannon-Safe Kft. lakásbiztosítás kalkulátora elérhető minden érdeklődő számára a www.pannonsafe.hu címen elérhető weboldalunkon, így természetesen Ön is használhatja, de ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-72-222-010-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@pannonsafe.hu e-mail címünkre, és megválaszoljuk!

Comments are closed.