Jones snowboard deszka a freeride híveinek

2019 okt 29. | Sport

A tél és a hó sokak számára jelenti a kedvenc hobbijuk és sporttevékenységük szezonját. A snowboard is a népszerű téli sportok közé tartozik, amit szívesen próbálnak ki azok is, akik még sosem álltak hódeszkán. A snowboard világában mára több olyan márka is megvetette a lábát, ami nemcsak ismertté és népszerűvé vált, de egyenesen legendás is lett. Közéjük tartozik például a Jones snowboard deszka gyártója is. A Jones snowboard deszka gyártója többek között azért is tudott ilyen pozíciót kivívni magának, mert megtalálta azt a piaci rést, amire eddig nem sok snowboard márka, illetve gyártó fordított figyelmet. A Jones snowboard deszka  azoknak a snowboardosoknak a kedvence, akik a freerideot gyakorolják.

A Jones snowboard deszka gyártója előszeretettel fektet energiát és időt arra, hogy fejlessze a snowboardokat és tökéletesítse őket a freeride szerelmeseinek. A snowboard kiválasztása lényeges pont a snowboardozásban, mert sok múlik azon, hogy milyen deszkán siklik valaki. A Jones snowboard deszka kivételes élményt nyújt,  mert rendkívül könnyen kezelhető, fordulékony, könnyedén siklik a havon, ezeket a pozitív tulajdonságokat pedig kiegészíti a deszkák színes, vagány dizájnja. Ha olyan snowboard deszkán szeretne siklani, ami egy világhírű bajnok saját ötletei alapján készült, akkor próbálja ki a Jones snowboard deszkák egyikét! Jeremy Jones célja az volt, hogy valóban a snowboardosok igényei alapján továbbfejlesztett deszkákat dobjon piacra, ennek köszönhetően olyan innovációk köszönnek vissza a deszkáin, mint a Nidecker famag, új geometriai formák, kompozit technológia.

Cégünk, a Snowboard Shop webshopja a www.snowboardshop.hu webcímen megtalálható, itt pedig online megvásárolhatja minden kezdő vagy profi snowboardos az új felszerelését. Kedvező árakkal és igazán nagy választékkal várjuk, ha téli sportokról van szó. Keressen fel minket a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, ha szeretne információt kérni tőlünk! A +36-20-942-3290-es telefonszámon vagy az info@snowboardshop.hu e-mail címen vagyunk elérhetőek, szívesen segítünk!