Külföldre tart kirándulni? Fontolja meg a snowboard kölcsönzést!

2019 okt 28. | Sport

Ön is alig várja már, hogy újra sílécet vagy snowboardot csatolhasson a lábára és egy évnyi várakozás után ismét hódolhasson a havas lesiklás páratlan élvezetének? Igen, nemsokára újra elkezdődik a téli sportok szezonja, november végével már csak arra kell várni, hogy hol, mennyi hó esik, hogy a sípályák minél jobb állapotban legyenek a lesikláshoz.

Szentendrei kölcsönzőnk is megnyitja kapuit, és ismét kedvező feltételekkel biztosít snowboard kölcsönzést azoknak, akik a deszkát részesítik előnyben. Akár helyben szeretne hódolni a téli sportoknak, akár külföldre viszi az útja, valamelyik kedvelt síparadicsomba, érdemes megfontolni a snowboard kölcsönzést Szentendréről! Rögtön összefoglaljuk, hogy miért.

Amennyiben biztosítani tudja, hogy a komplett, kölcsönzött felszerelést magával viszi a kirándulásra, akkor máris spórolhat a költségeken. Ugyan lényegesen kényelmesebbnek tűnik helyben kölcsönözni snowboradot és csak felcsatolni a deszkát, a védőfelszereléssel együtt a pálya szélén, mégis megéri vállalni a szállítással járó feladatokat. Gondoljon bele, hogy mennyire eltérőek lehetnek az árak akár egy helyi sípályán, de egy külföldi síközpontban mindenképpen! Ha nálunk kölcsönöz snowboardot, akkor olcsóbban megúszhatja a kölcsönzési díjat, az így megspórolt összeget pedig a kirándulás egyéb költségeibe tudja invesztálni.

A szentendrei snowboard kölcsönzés előnye, hogy nem számítunk fel kölcsönzési díjat azokra a napokra, amikor a felszerelést elviszi vagy visszahozza valaki. Tudjuk, hogy ezeken a napokon nagy valószínűséggel nem vagy nem teljes időben használja a bérlő a felszerelést, ezért mi is engedményt teszünk. Akár egy teljes hétre vagy többre is elutazhat, a kölcsönzés díja akkor is két nappal kevesebb lesz!

A www.sikolcsonzo-szentendre.hu webcímen szentenderei kölcsönzőnk honlapjára jut, ahol részletesen megismerheti a snowboard kölcsönzés feltételeit, az árakat és az egyéb részleteket. Keressen fel minket bizalommal a 36-30-210-3526-os telefonszámon vagy személyesen, és döntsön a legjobb opció mellett!