Melyik eljárást válassza a mez feliratozáshoz?

2019 szept 25. | Életmód

Legyen szó kézilabda, futball vagy kosárlabda csapatról, ha egységes mezre van szükségük a játékosoknak, gyakran tanácstalanok a csapatvezetők azzal kapcsolatban, hogy milyen eljárást válasszanak a mez feliratozáshoz Többféle technikai megoldás is elérhető manapság, azonban a mezek feliratozását nem lehet a véletlenre bízni. Ezek a sportfelsők intenzív használatnak vannak kitéve, rendszeres mosást igényelnek, ezért mindenképp olyan eljárásra van szükség a mez feliratozáshoz, amivel mosásálló, strapabíró szövegek készíthetők. Ha Ön még nem talált megfelelő szolgáltatást, ajánljuk figyelmébe a szitanyomást!

A szitanyomás ideális választás a mez feliratozáshoz, ugyanis az eljárással valóban tartós feliratok nyomhatók a felsőrészekre. Általánosságban a szitanyomással elkészített minták, feliratok hosszú távon hibátlanok tudnak maradni. Kiválóan ellenállnak a rendszeres mosásnak, nagy igénybevételnek, így a mezeken található számok, szövegek nem kophatnak el idő előtt. A szitanyomásnak nincsenek színbeli megkötései, bármilyen árnyalatú lehet a felirat.

A szitanyomással rövid idő alatt elkészül a mez feliratozás, és még anyagilag is jobban jár a megrendelő, ha ezt választja. Nagy példányszám esetén kifejezetten kedvező áron elérhető a szitanyomás, így akár még spórolásra is van lehetőség a mez feliratozáskor. Érdemes tehát váltómezben is gondolkodni, így a sportolónak mindig rendelkezésre áll a megfelelő felsőrész a játékhoz.

Ha szeretné a mez feliratozáshoz igénybe venni a szitanyomást, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Step Kft.-hez! Vállalkozásunkban a szitanyomáshoz korszerű technológia áll rendelkezésre, amivel precíz végeredményt tudunk biztosítani, rövid idő alatt a mez feliratozásban is. Tájékozódjon a szitanyomásról weboldalunkon, amit a www.stepkft.hu címen ér el! Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat a mez feliratozáshoz, keressen bennünket telefonon, a 06-94-345-234-es számon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@stepkft.hu címünkre!