Tetoválás trend 2019: idén milyen tetoválást készíttessen?

2019 szept 24. | Nőknek

Sokan szeretnének tetoválást, azonban nem mindenkinek vannak ezzel kapcsolatban konkrét elképzelései. Ilyenkor érdemes megismerkedni a mostanság uralkodó trendekkel, így az ember ihletet kaphat a tetoválás készítéssel kapcsolatban. Ha Ön is tanácstalan, hogy milyen minta kerüljön a testére, és kíváncsi az éppen aktuális trendre, itt a lehetőség, hogy most tájékozódjon ezzel kapcsolatban!

Az egyik legkedveltebb trend a tetoválás készítéssel kapcsolatban idén egyértelműen az úgynevezett gerinctetoválás. Ennek a típusnak a lényege, hogy a minta a csigolya mentén fut végig, így szépen, ízlésesen kiemeli a gerinc vonalát. Elsősorban hölgyek kedvelik ezt a megoldást, 2019-ben rengetegen készíttettek már ilyen tetoválást. Nagyon sok féle minta létezik ezzel kapcsolatban: a növénytémától kezdve a különböző geometrikus formákig szinte bármi megvalósítható a gerinctetoválással. Ha valamilyen egyedi ötlete lenne, érdemes a tetoválás készítés előtt konzultálni a szakemberrel a mintáról, hogy valóban egy szép és igényes minta kerüljön a hátára. Több énekesnek, filmsztárnak van ilyen gerinctetoválása évek óta, azonban a trendbe még csak most gyűrűzött be ez az irány.

Hölgyeknél 2019-ben népszerű minta még a hold, nem véletlenül, hiszen a nőiesség egyik fő szimbóluma. Aki ezt választja tetoválás készítéskor, rengeteg energiát tud meríteni ebből a mintából, ráadásul roppant ízléses és igényes végeredmény születik használatával.

Ha az ember igazi különleges tetoválást készíttetne, érdemes még a színes geometriai formákban gondolkodni, ezek szintén nagyon népszerű mintának számítanak mostanság.

Amennyiben felkeltette érdeklődését valamelyik trend, és tetoválás készítés mellett döntött, keresse a Silver Tattoo & Piercing Szalont! A tetoválásáról tapasztalt, képzett szakembereink gondoskodnak, garantáljuk, elégedett lesz a kész végeredménnyel. Weboldalunkon talál, amit a www.tattoosilver.hu címen ér el, tájékozódhat szalonunk, megtekintheti művészeink referenciáit is. Ha szeretne bejelentkezni, vagy kérdései lennének, hívjon minket telefonon, a 06-20-497-5171-es számon vagy küldjön e-mailt a tattoosilver@gmail.com címre!