Szennyvízgyűjtő tartályok környezetbarát alapanyagból

2019 szept 24. | Technológia

A szennyvízkezelés hozzátartozik a hatékony és hosszú távon is működőképes környezetvédelemhez, de abban is szerepe van, hogy a lakókörnyezet komfortját meg lehessen őrizni. A szennyvízgyűjtő tartályok  a modern szennyvízkezelés eszközei, amiknek a kivitelezése nagy hangsúlyt kap a minőségük és felhasználhatóságuk szempontjából. A korszerű és minőségi szennyvízgyűjtő tartályok ma műanyagból készülnek. Ez több szempontból is meghatározó, hiszen ezek a tárolók a föld alatt látják el a feladatukat, tehát közvetlen érintkezésbe kerülnek a környezettel. A műanyag ellenállósága és strapbírósága szavatolja, hogy se a szennyvizet ne engedje ki a földbe, se az alapanyagából ne oldódjanak ki környezetszennyező anyagok. A műanyag mellett szól az is, hogy újrahasznosítható, tehát környezetbarát és költséghatékony az előállítása.

A szennyvízgyűjtő tartályok korszerű modelljeit kínáljuk mindazoknak, akik sokoldalú szennyvízkezelő eszközt keresnek. Érdemes hozzánk benézni, mert nemcsak a színvonal magasan tartását tűztük ki célul, de a széles kínálatra is legalább akkora hangsúlyt fektetünk. -Cégünk évek óta foglalkozik műanyagöntéssel, termékeinket egyaránt alkalmazzák ipari célokra és lakókörnyezetben is. A tervezés és gyártás során hangsúlyt kap az alapanyag időtállósága és sokoldalúsága, a könnyű beépíthetőség és kezelhetőség is. A szennyvízgyűjtő tartályaink többféle méretben készülnek, köztük egyaránt vannak álló és fekvő tartályok is. A szennyvízgyűjtő tartályok alakja hengeres, kiváló folyadékzárósággal, UV stabilizált tulajdonsággal, megközelítőleg 50 év élettartammal bírnak.

A www.profitartaly.hu webcímen cégünk, a Polyduct Zrt. termékeinek nagy választéka található azok számára, akik a műanyag vízipari termékek iránt érdeklődnek. Kiváló ár-érték arányban kínálunk időtálló és modern elvárások szerint készült szennyvízgyűjtő tartályokat, aknákat, tárolókat. Amennyiben szeretne többet megtudni, kérjen bővebb tájékoztatást a +36-54-480-666-os telefonszámon vagy a polyduct@polyduct.hu e-mail címen!