Hová érdemes zuhanykabint tervezni?

2019 szept 24. | Lakberendezés

Kinek a kád, kinek a zuhanykabin válik be, de vajon melyik miért jó választás egy fürdőszobába? Vegyük előre a zuhanykabint, és nézzük meg kicsit közelebbről, hogy miért éri meg egy ilyen típusú szanitert megvásárolni és hol bizonyul előnyösnek a használata!

A szaniterek kiválasztásakor az egyik fő döntő érv a fürdőszoba mérete. Hiába szerelmese valaki az órákig tartó habfürdőzésnek, ha a helyiség mérete nem teszi lehetővé, hogy egy kádat használjon benne, mert mindennek ki van centizve a helye. Egy zuhanykabinnal ellenben már sokkal eredményesebben lehet tervezni, mert gyakorlatilag csak egy talpalatnyi helyet foglal el. A különböző formák és kialakítások azt is lehetővé teszik, hogy a számunkra legjobb modellt tudjuk kiválasztani, ami illik a fürdő stílusához és helytakarékos berendezést is megvalósít.

Egy zuhanykabin megléte persze akkor sem kizáró ok, ha egy fürdőszoba az átlagosnál tágasabb, több lehetőséget kínál arra, hogy kreatívan és stílusosan rendezzék be. Egy nagyobb fürdőben jut hely a kádnak és a zuhanykabinnak is, így a lakók kedvük szerint használhatják mind a kettőt. A helyiség méretéből fakadó lehetőségeket már végig vettük, de a listának itt még nincs vége. A zuhanykabin vagy a kád kiválasztását befolyásolja a gazdaságos, környezetbarát megközelítés is. Akinek mindkettő fontos, annak egyértelműen a zuhanykabin az ideális megoldás. Nem mindegy, hogy a havi rezsiben mekkora összeget tesz ki a vízfogyasztás díja, ahogyan az sem, hogy ezzel mennyi vizet használunk napi szinten, pazarolva a bolygó erőforrásait. Egy gyors zuhany nem csupán frissítőbb és időhatékonyabb, de jóval tudatosabb választás is, ha az energiatakarékos háztartás fenntartását vesszük alapul.

A www.diagonalplusz.hu webcímen cégünk, a DiagonálPlusz Kft. honlapja nyílik meg. Cégünk a minőségi burkolatok forgalmazása mellett egyéb fürdőszobai kiegészítőket is kínál, köztük zuhanykabinokat is. Keressen fel minket bizalommal, és vásároljon tőlünk színvonalas termékeket, amiknek a segítségével szebb fürdőszobát alakíthat ki az otthonában! Termékeinkről, szolgáltatásainkról érdeklődjön az info@diagonalplusz.hu e-mail címen vagy a 24-401-564-es és a +36-30-555-8069-es telefonszámok egyikén!