Az úszópelenkában a baba is élvezi a vízparti pihenést!

2019 szept 24. | Életmód

A kisgyermekes családokban az egyik sarkalatos kérdés a pelenka, ugyanis rengeteg kell belőle. Addig, amíg a kicsit önálló bilizésre, illetve toalett használatra nem szoktatják, minden egyes nap több adag pelenkát kell felhasználni és csatasorba állítani a gyermek komfortérzetének megteremtéséhez. Természetesen egy fajta pelenka korántsem elég a baba mindennapi kényelmének és higiéniájának fenntartásához. Az úszópelenkák sem hiányozhatnak a repertoárból.

Mi az az úszópelenka és kinek érdemes beszerezni belőle? Amint azt a neve is kihangsúlyozza, az úszópelenka nem a hétköznapokra van kitalálva, hanem speciális környezetbe tervezték, vagyis a vízben pancsoló babáknak. Ezért adták neki a másik, hangzatos nevét, a pancsi pelenkát.

Az úszópelenka úgy van megtervezve és kivitelezve, hogy a hagyományos pelenkához képest jobban tart, szorosabban illeszkedik és simul a kicsire, megakadályozva a víz beszivárgását. Az olyan népszerű programok, mint a baba-mama úszás, medencében zajlanak, tehát szükség van valamilyen úszáshoz alkalmas viseletre.

Az úszópelenka derékrésze és combrésze gumírozott, ami biztosítja a stabil tartást és a víz beszivárgását is megakadályozza. Ez még nem minden, amit ez a fajta pelenka biztosítani tud a babáknak a vízben, ugyanis olyan anyagból készül, ami nem szívja magába vizet, hanem ugyanolyan marad, mint amikor szárazon ráadták a babára. Az úszópelenka tehát minden szükséges komfortot biztosít az önfeledt pancsoláshoz, amire a babának szüksége van. Nemcsak a babának, de a szülőknek is nagyon sokat segít egy ilyen típusú pelenka, amit könnyen, gyorsan és egyszerűen rá lehet adni a gyerekre és ugyanolyan könnyűszerrel le is lehet venni róla. Ez különösen nyaralás alkalmával előnyös, amikor a család egész napokat a vízparton tölt és a pelenkacserére nincs megfelelő helyszín, csak a part, a strand.

A www.bubababa-pelenka.hu webcímen a Buba Baba Webáruház weboldalára érkezik, ahol azonnal tud a kicsi számára alkalmas pelenkát rendelni. Válogasson abból a széles pelenka kínálatból, ami a webáruházunkban elérhető, és használjon jó ár-érték arányban forgalmazott pelenkáinkból! Kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz a megadott elérhetőségeinken, hívjon minket a +36-30-727-5974-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@bubababa-pelenka.hu e-mail címre!