Az online cégalapítás előnyeiről röviden

2019 szept 24. | Üzlet

Saját vállalkozásba szeretne fogni, de nem igazodik el a bürokrácia útvesztőiben? Nem tudja, hol kezdje, milyen kötelezettségei vannak, hány lépésben történik a cégalapítás folyamata? Szeretné szabályosan csinálni, de aggódik, hogy nem tudja sikerrel venni az akadályokat? Ma már ez sokkal egyszerűbben elintézhető, mint korábban, amikor még nem segítette az ügyfeleket az internet használata. Az online cégalapítás előnyeit minden frissen vállalkozni akaró ki tudja használni, ha a könnyebb és egyszerűbb út mellett szeretne dönteni. Ez pedig valóban nem veszélytelen dolog, hiszen a cégalapítás során el lehet követni olyan hibákat, amik kihatnak a cég jövőjére is. Megfelelő tájékozdódás hiányában nem biztos, hogy a cég számára legjobb adózási formát, cégnevet választja valaki, nincs tisztában a rá háruló felelőséggel, a betartandó szabályokkal, aminek következtében komoly összegeket veszíthet.

Az online cégalapítás előnye, hogy szakember segítségével történik a teljes ügyintézés, aki minden szükséges információval rendelkezik, nem beszélve a kellő tapasztalatról. Az online cégalapítás természetesen ugyanúgy megköveteli az ügyvéd, illetve közjegyző közreműködését, mint egy hagyományos eljárás során, máskülönben nem számít törvényesnek a cég bejegyzése. Az első lépés az online cégalapításhoz egy adatlap kitöltése, amiben szerepelnek azok az alapvető adatok, amik a szabályos eljáráshoz szükségesek. Ezek közé az adatok közé tartozik a cég neve, a cégforma, a tagok, a telephely, illetve a székhely, a lakcímkártya, személyi igazolvány adatai is.

Az online cégalapítás előnyei egyértelműek: egyszerűbb ügymenet, rövidebb időtartam, kevesebb személyes ügyintézés és ami szintén fontos, az alacsonyabb költségek. Mielőtt azonban valaki azt gondolná, hogy minden online készül el, annak tudnia kell, hogy legalább egyszer személyes jelenlétre is szükség van, hiszen alá kell írni az okmányokat ügyvéd jelenlétében. Az online cégalapításra viszont nem kell több néhány napnál, ezt követően pedig a cég megkezdheti a hivatalos működését.

A www.cegalapitasmost.hu webcímen a CégalapításMost.hu Kft. honlapja található, ahol az ügyfelek elindíthatják vállalkozásukat elektronikusan. Keressen fel minket a megadott elérhetőségeink egyikén, és tájékozódjon a részletekről! A 06-70-217-5701-es telefonszámon vagy az info@cegalapitasmost.hu e-mail címen szívesen segítünk!