Az arculathoz méltó embémákat szeretne készíttetni? Rendeljen munkaruha emblémázást!

2019 szept 24. | Technológia

A cég arculathoz a munkaruha is hozzátartozik. A külön erre a célra készíttetett uniformisok a cég színeiben pompáznak, a cég logóját viselik magukon. Minden alkalmazottnak kötelező a viselésük, nemcsak azért, mert ezzel is a céget hirdetik, hanem azért is, hogy a munkavédelmi előírásoknak eleget tudjanak tenni. Ebből következik, hogy egy munkaruha nem csupán egyedi és dekoratív, de emellett még tartós is kell, hogy legyen. A kettőt együtt, ugyanolyan színvonalon kell megvalósítani, amihez megbízható helyről kell magát a munkaruhát beszerezni és a munkaruha emblémázáshoz is olyan szolgáltatást találni, ami az elvárásokat képes maximálisan teljesíteni.

A munkaruha emblémázás többféle technológiával is történhet, a leggyakrabban hímzéssel vagy pedig szitázással készülnek a logók, cégnevek, illetve szlogenek az egyes darabokra. A pólók, sapkák, pulóverek vagy kezeslábasok minden nap ki vannak téve a használatnak, nem lehet tehát rossz minőségű a munkaruha emblémázás, különben újra meg kell rendelni, le kell cserélni a munkaruhát. Ez cseppet sem gazdaságos megoldás, ezért kell olyan céget megbízni a munkaruha emblémázással, ami kedvező áron dolgozik, de az emblémázás minőségéből sem ad lejjebb.

A hímzés hagyományos megoldás, sokan kedvelik is, mert jól mutat, igényes és rengeteg színben készül. A hímzés mellett a szitázás is választható munkaruha emblémázáshoz, ami a bonyolultabb ábrákhoz, színekben gazdagabb mintákhoz passzol. Ezt is lehet jól és kevésbé jól csinálni. Minden a festéken és a szakszerű kivitelezésen múlik. Ez szavatolja, hogy a kész minta ne repedezzen, ne menjen tönkre már pár alkalom, használat, illetve mosás után.

A www.safetymunkaruha.hu webcímen cégünk, a Safety 2002 Kft. honlapját találja meg, ahol Ön is meg tudja rendelni az alkalmazottai számára azt a szép és tartós, emblémázott munkaruhát, amit elképzelt és ami passzol a cég arculatához is. Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot a munkaruha emblémázásra elérhetőségeink egyikén, a+36-70-313-84-92-es telefonszámon vagy a veszprem@safety.hu e-mail címen!