A motorok műszaki vizsgáztatása egyszerűen és gyorsan megoldható!

2019 szept 24. | Férfiaknak

Nem szabad megfeledkeznie arról, hogy a motorok műszaki vizsgáztatása ugyanúgy kötelező, mint a gépjárművek esetében. Ha karbantartott, rendszeresen szervizelt motorkerékpár tulajdonosa, akkor nincs mitől tartania! Gyorsan és egyszerűen eleget tehet a vizsga követelményeinek, és balesetmentesen indulhat útnak a közeljövőben is.

A szabályoknak megfelelő közlekedés egyik feltétele a műszaki vizsga megléte. Akár gépjárműről, akár motorkerékpárról van szó, elengedhetetlen a szabályoknak eleget tenni. A sikeres vizsgáztatás nem csak a törvényi előírások miatt lényeges, hanem a saját és az utastársak biztonságát is szolgálja.

A motorok műszaki vizsgáztatása viszonylag gyorsan elvégezhető, egy órán belül sor kerülhet az adategyeztetésre, az azonosításra, a szemrevételezésre, illetve a különböző alkatrészek alapos ellenőrzésére. A világítás, a kipufogó vizsgálata, valamint a fékhatás mérés kiemelt szerepet tölt be a motorok műszaki vizsgáztatása alkalmával, így ezekre érdemes különösen odafigyelni. Ha minden megfelel az előírásoknak, máris megkaphatja a minősítést arról, hogy újabb két éven keresztül útnak indulhat a kedvenc közlekedési eszközével.

Célszerű olyan szolgáltatót választani, ahol nem csak a motorok műszaki vizsgáztatását vállalják, hanem segítenek a vizsgára való felkészítésben is. Nálunk, a Kék Hold S.E. Kft.-nél minden egy helyen megoldható! Ránk bízhatja a szervizelést, a javítást, a motorgumik cseréjét és számos más teendő ellátását, amelyek nem maradhatnak el a motor műszaki vizsgáztatása előtt. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.kekhold.hu internetes oldalon!

Gondoskodjon a motorkerékpár kiváló állapotáról, így megkímélheti magát a kellemetlenségektől! Cserélje le időben a motorgumikat és az egyéb alkatrészeket, hogy ne legyen semmilyen probléma a motor műszaki vizsgáztatása alkalmával! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk a jármű felkészítésében is! Hívjon bennünket a 06-1-240-4878-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kekhold.hu e-mail címünkre!