Ismerje meg saját termékeinket szimering gyártásunkból!

2019 aug 29. | Üzlet

Mik azok a szimeringek és hol van rájuk szükség? Ha szimeringekről beszélünk, akkor rugós tömítőgyűrűkről beszélünk. A tömítéstechnika területén ezek az elemek gyakori alkatrészei az olyan berendezéseknek, eszközöknek, amikben két közeget kell elválasztani egymástól. A szimering használatának a célja, hogy megakadályozza az olyan anyagok szivárgását, mint pl. az olaj. A szimering gyártásban többféle szimering is készül, mert nem csak egy típusa létezik. Az, hogy milyen fajta szimeringet, tömítőgyűrűt kell alkalmazni több tényező függvénye. Ilyen tényezők például a környezeti sajátosságok, a hőmérséklet magassága, illetve azok az anyagok, amiknek a tömítőgyűrű útját kell, hogy állja.

A szimering gyártás során előállítható speciális ipari alkalmazásokhoz PTFE vagyis teflon gyűrű, speciális ajakos tömítőgyűrű, illetve grafittal, üveggel megtoldott modellek is. A mi cégünk kifejezetten három, konkrét típusú szimering gyártására rendezkedett be. Ezek a szilikon szimeringek, az NBR (Acrilnitril-Butadién-Kaucsuk) szimeringek, valamint az FKM Viton tömítések. A tömítések nemcsak alapanyagukban különböznek, de abban sem egyformák, hogy milyen vázzal készülnek. A váz lehet gumi vagy készülhet fémből. Ezen kívül pedig még a méretben is nagy választék áll a vásárlók rendelkezésére, ha szimering gyártásról van szó.

A www.ktt.hu webcímen a KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft. honlapja egy kattintással elérhető mindazoknak, akik érdekeltek a szimering gyártásban és azt tervezik, hogy megrendelik valamelyik saját gyártású termékünket. Saját gyártmányú és forgalmazott termékekkel egyaránt tudunk szolgálni, mindegyik kiváló ár-érték arányt képvisel, ennek köszönhetően pedig hosszú távon is megbízhatóan látja el a feladatát.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szimering gyártás iránt, már csak annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép velünk és megrendeli azokat a termékeket, amiket kiválasztott a honlapunkról. A pontos árakért és további tájékoztatásért keressen fel minket a 99-524-270, 99-321-011 telefonszámok egyikén vagy pedig írjon üzenetet a ktt@ktt.hu email címre!