Amit az EPDM gumi tófóliáról tudni érdemes!

2019 aug 28. | Lakberendezés

Manapság rendkívüli népszerűségnek örvendenek a kerti tavak, ezen igazából nincs is semmi meglepő, hiszen a segítségükkel bármilyen hagyományos díszkertből egy olyan egyedi világot lehet létrehozni, aminek a szépségében bármikor gyönyörködhetünk. Sokaknak már régóta dédelgetett álma egy saját kerti tó, halakkal, dísznövényekkel aprólékosan megmunkált vízköpőkkel. Azonban van néhány dolog, amire nem árt odafigyelni, hogy nehogy az álom rémálommá váljon!

Nyilvánvalóan a kerti tó helyének kiválasztása sok mindent meghatároz a későbbi folyamatok és megoldások között, ezért célszerű ennek a kiválasztásával kezdenünk. Ezt követően el kell dönteni, hogy PVC vagy EPDM gumi tófóliát  szeretnénk használni? Ez szükséges a hosszútávon is kifizetődő döntéshez, hogy garantáltan amellett tegyük le a voksunk, amiben nem fogunk csalódni, és ami leginkább illik a tavunk igényeihez. Annyi biztos, hogy minél vastagabb tófóliát választunk, annál biztosabb alapot tudunk biztosítani. Az EPDM gumi tófólia vastagsága 1,02 milliméter, ráadásul a gyártó nem kevesebb, mint 21 éves garanciát ad rá, a várható élettartama pedig elérheti az 50 évet is! Az élőlény-, hal- és növénybarát EPDM gumi tófólia, tökéletesen alkalmas BIO-úszótavak létesítésére is! Egészen elképesztő rugalmasságának köszönhetően képes követni a tómeder formáját, így akár földes, kavicsos vagy nagyobb köves tómedrekhez is jól alkalmazkodik. Az EPDM gumi tófólia fagy és UV álló anyagának köszönhetően az év egyetlen szakasza sem tesz benne kárt, könnyen bővíthető és javítható.

Ha Ön is saját kerti tó kialakításán gondolkodik, ami mellett a reggeli kávé vagy tea is jobban esik, akkor semmiképpen ne hagyja ki EPDM gumi tófólia ajánlatunkat! Cégünktől nem csak minőségi tófóliákat szerezhet be, de a kerti tó kivitelezését is bátran több éves tapasztalatunkra bízhatja! Honlapunkon, amit a www.tofolia.eu címen érhet el, számtalan referenciamunkánkból meríthet ihletet! Ha pedig kérdései vannak az EPDM gumi tófóliáról keressen minket bátran a 06-70-946-1727-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@tofolia.eu e-mail címünkre!