Magyaros éttermünk Kiskőrösön fantasztikus ízélményt nyújt az autentikus ízek kedvelőinek!

2019 aug 26. | Gasztro

A magyaros ízek kedvelőinek számos étterem áll a rendelkezésére ahhoz, hogy finomakat egyenek. Ön hol ette a legjobbat belföldön? Nem egyszerű jó éttermet találni, ha mégis, akkor biztos, hogy rövidesen megszűnik vagy séfet váltanak. Járt már a kiskőrösi magyaros éttermünkben? Ha autentikus magyaros ízeket kóstolna, jó árakon és kellemes környezetben, akkor szeretettel várjuk a kiskőrösi magyaros étteremben!

Miért éri meg egészen Kiskőrösig eljönni, csupán azért, hogy egyen egy finomat? Természetesen a kiskőrösi magyaros éttermünk étlapja magáért beszél, ahogyan a galériánkban szereplő képek is. Próbálja ki és ízlelje meg első kézből, hogy milyen az a fogás, ami olyan ínycsiklandóan fest a fotókon és aminek a hallatára bizony összefut a nyál a szájában! A kiskőrösi magyaros éttermünk ízei sem fognak csalódást okozni.

Az éttermünk kellemes környezetben fekszik, saját zöldellő kis kerttel és ízlésesen kialakított belső térrel. A kiskőrösi magyaros éttermünk stílusát úgy álmodtunk meg, hogy a hagyományosat ötvözze a modern elemekkel. Úgy gondoljuk, hogy sikerült megvalósítani az elképzeléseket és egy külsejében barátságos, mégis dizájnos helyen üdvözölhetjük a hozzánk betérő vendégeket.

De térjünk vissza a lényegre, hiszen a főszerep mégiscsak az ételeknek jár! A menüt úgy terveztük meg, hogy a magyar konyha minden színét fel tudjuk villantani, ennek megfelelően olyan klasszikusok szerepelnek rajta, mint a cigánypecsenye trió hasábburgonyával, pecsenyelével és káposztasalátával, de gondoltunk azokra is, akik a házi, kézműves marhaburgert is szívesen megkóstolják.

Jöjjön kiskőrösi magyaros éttermünkbe és egyen valami finomat! A www.kurtaetterem.hu webcímen a Kurta Étterem honlapját találja, ahol meg tudja tekinteni menüsorunkat. Minden kérdésére válaszolunk elérhetőségeinken, illetve az asztalfoglalásra vonatkozó kéréseket is itt fogadjuk. Hívjon minket a 36-78-414-821-es telefonszámon vagy írjon nekünk a kurtaetterem@gmail.com e-mail címre!