Kerékpár szervizünkben új életre kel régi biciklije!

2019 aug 26. | Életmód

A kerékpár sokak választott közlekedési eszköze, amivel tempósan lehet haladni és kisebb-nagyobb távolságokat áthidalni, ha a gyaloglás és a tömegközlekedés sem opció. A kerékpározás alaposan meg is dolgoztatja a kerékpárost, hiszen fizikai terhelésről van szó. Ez egyszerre tud frissítő és fárasztó is lenni. Különösen azoknak lehet már kihívás a kerékpározás, akik nehezen mozognak, idősebbek vagy túlsúlyosak, valamilyen sérülésük van. A hagyományos kerékpár elektromos kerékpárrá alakítható az ezzel a feladattal foglalkozó kerékpár szervizben.

Az elektromos kerékpár nagy segítség és előnyös választás akár egy család számára is, a meglévő biciklik mellett. Ha valakinek szüksége van egy olyan közlekedési eszközre, amivel könnyebben, kényelmesebben lehet közlekedni, mint egy kerékpárt hajtva, irány a kerékpár szerviz!

A kerékpár szervizben a régi kerékpárokat elektromos biciklivé alakítják, méghozzá rövid időn belül. A gyors és szakszerű munkának köszönhetően a régi járművet újrahasznosított formában lehet tovább használni úgy, hogy már megfelel a megváltozott igényeknek. Ez az út egyszerre praktikus és költséghatékony is, mert nem kell egy vadonatúj biciklit vásárolni, csak a régit átalakíttatni a kerékpár szervizben.

A www.laszlokerekpar.hu webcímen cégünk, a László 11 Kerékpár Kft. szolgáltatásait ismerheti meg, illetve veheti igénybe, ha Ön is egy új elektromos kerékpárt szeretne a régi, hagyományos bicikli helyett használni! Csapatunk kitűnően veszi a kihívásokat és a megrendeléseket határidőre készíti el. Miért gyalogolna vagy választaná a fárasztó tekerést, amikor kevesebb energiával, gyorsabban és kényelmesebben is odaérhet a célba elektromos kerékpárral? A kérdéseire szívesen válaszolnak kollégáink kerékpár szervizünkből, illetve időpontot is adnak a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, a laszlokerekpar11@gmail.com e-mail címen vagy a +36-20-572-1015-ös telefonszámon! Forduljon hozzánk bátran, szívesen segítünk!