Arcfiatalítás botox segítségével!

2019 aug 23. | Nőknek

Az arcfiatalítás legnépszerűbb és legismertebb módszere a botox. Azok számára jelent megoldást ez az eljárás, akik szeretnék felfrissíteni a vonásaikat, lágyítani a ráncaikat, de nem akarnak kés alá feküdni.

A botox a mimikai ráncokat tünteti el és úgy képes arcfiatalítást véghez vinni, hogy az izmok működését, mozgását szünetelteti. A blokkolás hatására az izmok berögzült mozgása megszűnik, tehát az így létrejött ráncok eltűnnek.

Jellemző módon már a 30-as korosztály is előszeretettel végeztet botox kezelést, de a 40-50-eseknek is látványos eredményt hoz, hiszen 5-10 évvel kevesebbnek mutatja az arcot. Ez a típusú arcfiatalítás megfizethető és eredményes módja a szépészeti beavatkozásoknak, így a sztároktól a hétköznapi emberekig mindenki számára elérhető.

A botox akkor igazán hatásos, ha már korán elkezdik a használatát. A még nem elmélyült ráncoknál tudja látható módon kifejteni a hatását. Az egyénre jellemző arcmimika az, ami befolyásolja a botox használatának módját és az elkezdésének idejét. Mindenkinek más területeken hangsúlyosabbak a mimikai ráncai például van, akinek a homlokán, van, akinek a szájzugban.

Egy ilyen arcfiatalító kezelés ára nagyon változó, rendelőtől függ, de alapvetően a felhasznált botox mennyisége, a kezelendő terület, a bőr, izomszövet állapota határozza meg,  mennyi lesz a fizetendő összeg, illetve az egyéni konzultáción konkretizálódik.

A ráncok kisimítása több kezelés során valósul meg, a teljes hatást pedig 6-9 hónapon át lehet viselni. Megvan az az előnye, hogy azonnal elvégezhető arcfiatalításról van szó, műtét és gyógyulási idő, komoly fájdalmak és várakozás nélkül, gyakorlatilag ugyanolyan eredménnyel, mellékhatások nélkül.

Aki arcfiatalításon gondolkodik, annak a botoxot ajánljuk, mert sok elégedett páciens kisimult arcbőre a bizonyíték arra, hogy milyen hatásos módszerről van szó. A botox népszerűsége évek óta töretlen, próbálja ki Ön is, és élvezze a pozitívumait! A www.newbeauty.hu webcímen cégünk, a New Beauty Orvos-Esztétikai És Anti-Aging Központ weboldalát találja, nézzen körül nálunk! Személyes konzultációval kapcsolatban keressen fel minket a +36-30-447-7826-os és a +36-70-676-4450-es telefonszámok egyikén!