A modern konyha berendezése: indukciós főzőlap

2019 aug 23. | Technológia

A mai világot a tempó jellemzi, mindent gyorsan csinálunk és azonnal akarunk, lehetőleg úgy, hogy mindez ne menjen a minőség rovására. Ezt a tendenciát a gyártók is felismerték és olyan termékeket fejlesztenek, amik eleget tesznek a felhasználók modern igényeinek. A konyhában is olyan berendezésekre és eszközökre van szüksége a hétköznapi embernek, ami támogatja a jelenlegi életstílusát, nem pedig hátráltatja azt. Az indukciós főzőlap is egy ilyen fejlesztés.

Az indukciós főzőlapok használatával bárki összeállíthat valami finomat, ami gyorsan elkészül és mégis tápláló, laktató, főtt étel, nem pedig hideg vagy gyors étel. A titok az elektromágnesekben rejlik, amik hagyományosan a főzőlapokba kerülő fűtött tekercsek helyére kerültek. A használat közben létrejövő mágneses mező célirányosan és koncentráltan dolgozik, mert csakis a főzőlapra helyezett edényt melegíti fel, nem a környező levegőt és nem is a főzőlapot. Ennek a működési módnak az egyik nagy előnye, hogy az indukciós főzőlappal történő főzés rendkívül energiatakarékos. Gyorsan bekapcsolnak és felmelegednek, közel 80%-os hatásfokkal dolgoznak, ami egyedülállónak mondható a főzőlapok körében.

Az indukciós főzőlapon ételt készíteni nem csupán gazdaságos, de biztonságos és gyors is. Kevesebb idő alatt forr fel a víz, fő meg az étel, az indukciós főzőlap azonnal reagál a hőmérséklet változtatására. Ár-érték arányban, illetve megtérülés szempontjából nem kérdés, hogy egy indukciós főzőlap tökéletes választás!

A www.konyhaluxnet.hu  webcímen cégünk, a HPH Special Kft. weboldalát találja, itt azonnal meg tudja rendelni webáruházunkból a kiválasztott termékeket, köztük az új indukciós főzőlapját is! Modernizálja konyháját, és igazítsa a berendezését az életstílusához, miközben energitakarékosan éli a hétköznapjait! A kérdéseire elérhetőségeink egyikén adunk választ, hívjon minket a  +36-1-226-1992-es telefonszámon vagy írjon az info@konyhaluxnet.hu email címre, mindenben szívesen segítünk!