Legyen új kedvenc téli sportja: síoktatás felnőtteknek és gyerekeknek!

2019 júl 23. | Szórakozás

A téli sportok sokak számára kimerülnek a szánkózásban, korcsolyázásban vagy a havas erdőben tett kirándulásokban. Pedig a tél ennél sokkal többet is tartogat azok számára, akik mernek új dolgot kipróbálni, akik feljebb merészkednek a síkterepeknél és egészen a hegyoldalakig meg sem állnak. A síelés egyike azoknak az aktív és izgalmas téli sportoknak, amik egyúttal utazási élménnyel is szolgálnak. Ahhoz, hogy ideális körülmények között tudjunk síelni, fel kell keresni olyan profi sípályákat, amik többnyire külföldön találhatóak. Tehát egy síelés egyúttal élményekben gazdag utazás, kikapcsolódás is, aminek köszönhetően új országokat, embereket, tájakat van lehetőségünk megismerni.

Aki kedvet kapott ehhez a téli sporthoz, azt örömmel várjuk a Vax Sí és Snowboard Egyesületben! Nálunk igénybe veheti a síoktatást felnőtteknek és gyerekeknek, és ezzel párhuzamosan részt vehet rendszeresen megszervezésre kerülő síútjainkon is. Csatlakozzon hozzánk és azokhoz a lelkes tagokhoz, akik számára ma már elképzelhetetlen egy tél síelés nélkül!

A síoktatás felnőtteknek és gyerekeknek kétféleképpen  vehető igénybe, egyrészt indítunk csoportos síoktatást, másrészt lehetőséget biztosítunk egyéni oktatásra is. A síoktatás felnőtteknek és gyerekeknek megfizethető árakon történik, a jó ár-érték arányhoz hozzájárul az autentikus környezet is. A hóborította sípályán, friss levegőn, csodás panorámával körülvéve tanulhatja meg minden lelkes kezdő, hogyan kell felcsatolni a sílécet, hogyan kormányozhat siklás közben és hogyan válhat magabiztos síelővé, aki figyelmet fordít mások biztonságának megőrzésére is.

A síoktatás felnőtteknek és gyerekeknek nemzetközi viszonylatban is kiválóan teljesítő síoktatók felügyelete alatt zajlik, akik megfelelő tapasztalattal és tudással ismertetik meg a kezdő tanulókat a síelés alapjaival. Honlapunkon, a www.vaxsiegyesulet.hu webcímen minden fontos információt megtalál, amire szüksége lehet ahhoz, hogy teljes képet kapjon tevékenységünkről, síoktatásról felnőtteknek és gyerekeknek, valamint az általunk szervezett síutakról. Keressen fel minket bizalommal honlapunkon keresztül, és tudjon meg többet rólunk!