Épületek, építmények bontása csak szakszerűen, profiktól!

2019 júl 22. | Férfiaknak

Épületek, építmények bontására számtalan okból sor kerülhet. Ha valaki telket vásárol, hogy ott építhesse fel álmai otthonát, de útban vannak a régi kisebb építmények, mint a garázs vagy a fészer, esetleg a régi ház helyén szeretné az alapjaitól kezdeni az újat. Ipari területeken is nagyon gyakori az épületek, építmények bontása, ilyenkor legtöbbször jobban megéri teljesen lerombolni a régit, és egy új, nagyobb csarnokot vagy, raktárat építeni, mint a régit bővíteni.

Sokan úgy gondolják, hogy egy épületbontás egyszerű dolog, egyszerűen csak oda kell menni, le kell rombolni a célépületet és elszállítani a törmelékeket. Holott ennél jóval összetettebb a dolog, a folyamat nagy szakértelmet és összeszokott csapatot kíván. A munkálatok megkezdése előtt meg kell bizonyosodnunk arról, hogy az adott építmény hatóság jóváhagyása nélkül bontható-e, ha igen, akkor a munka bármikor elvégezhető. A családi házak általában ebbe a kategóriába esnek, amíg az ipari épületek, építmények bontása engedélyköteles. Ilyenkor sok időt spórolhatunk, ha új épület felhúzásakor már az engedélyezési tervhez csatoljuk a bontási kérelmet is. Csak ezután kezdődhet meg a helyszíni szemle és a bontási terv kidolgozása. Minden bontás egyedi, a siker és a költséghatékonyság mégis ugyanazokon a dolgokon múlik. Az épületek, építmények bontásának sorrendjén, annak megtervezésén, ütemezésén, pontos betartásán, az összeszokott csapaton, kellő számú és méretű szállítóeszköz meglétén, és a feladat sajátosságainak megfelelő munkagépeken.

Épületek, építmények bontásával kapcsolatban érdemes cégünket, a Böhmer Kft-t választania, már több, mint 10 éve ezzel foglalkozunk! Ha ellátogat a www.bohmerkft.hu címen elérhető honlapunkra, számos referenciamunkát talál, így a saját szemével bizonyosodhat meg róla, hogy jól dönt, ha velünk végezteti el a munkát. Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30/6769-677-es telefonszámon, vagy írjon nekünk e-mailt a bohmerkft2002@gmail.com címre!