Épületek, építmények bontása csak szakszerűen, profiktól!

22 július 2019
 július 22, 2019
Kategória Férfiaknak

Épületek, építmények bontására számtalan okból sor kerülhet. Ha valaki telket vásárol, hogy ott építhesse fel álmai otthonát, de útban vannak a régi kisebb építmények, mint a garázs vagy a fészer, esetleg a régi ház helyén szeretné az alapjaitól kezdeni az újat. Ipari területeken is nagyon gyakori az épületek, építmények bontása, ilyenkor legtöbbször jobban megéri teljesen lerombolni a régit, és egy új, nagyobb csarnokot vagy, raktárat építeni, mint a régit bővíteni.

Sokan úgy gondolják, hogy egy épületbontás egyszerű dolog, egyszerűen csak oda kell menni, le kell rombolni a célépületet és elszállítani a törmelékeket. Holott ennél jóval összetettebb a dolog, a folyamat nagy szakértelmet és összeszokott csapatot kíván. A munkálatok megkezdése előtt meg kell bizonyosodnunk arról, hogy az adott építmény hatóság jóváhagyása nélkül bontható-e, ha igen, akkor a munka bármikor elvégezhető. A családi házak általában ebbe a kategóriába esnek, amíg az ipari épületek, építmények bontása engedélyköteles. Ilyenkor sok időt spórolhatunk, ha új épület felhúzásakor már az engedélyezési tervhez csatoljuk a bontási kérelmet is. Csak ezután kezdődhet meg a helyszíni szemle és a bontási terv kidolgozása. Minden bontás egyedi, a siker és a költséghatékonyság mégis ugyanazokon a dolgokon múlik. Az épületek, építmények bontásának sorrendjén, annak megtervezésén, ütemezésén, pontos betartásán, az összeszokott csapaton, kellő számú és méretű szállítóeszköz meglétén, és a feladat sajátosságainak megfelelő munkagépeken.

Épületek, építmények bontásával kapcsolatban érdemes cégünket, a Böhmer Kft-t választania, már több, mint 10 éve ezzel foglalkozunk! Ha ellátogat a www.bohmerkft.hu címen elérhető honlapunkra, számos referenciamunkát talál, így a saját szemével bizonyosodhat meg róla, hogy jól dönt, ha velünk végezteti el a munkát. Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30/6769-677-es telefonszámon, vagy írjon nekünk e-mailt a bohmerkft2002@gmail.com címre!

Comments are closed.