Mi a Motul motorolajok sikerének a titka?

2019 jún 28. | Férfiaknak

Manapság rengeteg motorolaj márka közül válogathatnak a motorosok, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő terméket. Nagyon sok vásárló nem bízza a véletlenre a motorolaj beszerzését, és csakis a legjobbat keresi a választékban. Amennyiben Ön is így van ezzel, és még nem talált olyan terméket, ami megfelel ezen elvárásainak, ajánljuk figyelmébe a Motul motorolajokat!

A Motul motorolajok hosszú évek óta vezető termékek, nem véletlen, hogy a motorsportban a márka motorolajait használják a versenyzők, ugyanis csúcsteljesítményt biztosítanak a kétkerekű járműveknek. A Motul számtalan motorolaj teszten kiválóan szerepelt, és a gyártó folyamatosan ugyanazt a minőséget tudja szállítani a gazdag kínálat valamennyi termékének, így sosem okoz csalódást a motorosoknak.

És hogy mi a Motul motorolajok csúcsteljesítményének a titka? Az észter. A márka az összes motorolaját azért helyezte az észterre, mert számtalan olyan pozitív tulajdonsága van, ami más vezetési élményt biztosít. Az észter állati-növényi zsiradékokból és alkoholból áll össze, ami az olaj ellenálló képességét a legnagyobb terhelés során is biztosítja. Az észter magas zsírtartalma mérsékeli a súrlódást, kémiai tulajdonságai pedig jelentős mértékben csökkentik a motor üzemi hőmérsékletét, mindezek hatására a motor teljesítménye folyamatosan növekszik menet közben. A Motul motorolajokban található észter erős tisztítóhatású is, így meggátolja a lerakódások kialakulását.

A Motul motorolajok utcai és versenymotorokhoz egyaránt kiválóak. Ha szeretné megtapasztalni Ön is a termékekben található észter előnyeit, rendeljen Motul motorolajat cégünk, a Golden Lube Kft. webshopjából! Választékunkban a gyártó többféle motorolaját is megtalálhatja. Tekintse meg kínálatunkat, amit a www.olajborze.hu címen ér el, és rendelje meg a kiválasztott terméket! Amennyiben kérdése lenne a Motul márkával vagy a termékekkel kapcsolatban, hívjon minket telefonon, a 06-30-264-1907-es számon vagy írjon e-mailt az info@goldenlube.hu címre!