Csökkentheti kiadásait, ha a hitelkiváltást választja!

2019 jún 28. | Üzlet

Bárki életében előfordulhat, hogy olyan nem várt események történnek, amiknek köszönhetően egy merőben más élethelyzetben találja magát, és szükségessé válik egy, esetleg több hitel felvétele. Ilyen lehet például, amikor egy hatalmas vihar kárt tesz a tetőnkben, és gyorsan kell cselekednünk, hogy az okozott kár ne terjedjen tovább, egy erős esőzéstől ne kezdjenek el penészesedni a falaink, ezzel többletköltséget okozva nekünk.

Természetesen rengeteg tervezett hitel is van, ilyen az, amikor bővülni fog a család, és nagyobb lakást szeretnénk vásárolni, hogy legyen elég szoba mindannyiunknak, vagy a meglévő ingatlant szeretnénk bővíteni. Új vállalkozás beindításához is szükséges lehet, hogy megfelelő raktárkészlettel rendelkezzünk, így a legrövidebb idő alatti kiszolgálással visszatérő ügyfélkört alakíthassunk ki. Egy azonban közös mindegyikben, ha van lehetőségünk, akkor szeretnénk minél kevesebbet fizetni havonta, és csökkenteni a futamidőt, ehhez pedig a legjobb megoldás a hitelkiváltás.

A mai hitelkamatok sokkal kedvezőbbek, mint a néhány évvel ezelőttiek, mégis Magyarországon aránylag kevesen veszik igénybe a hitelkiváltást, pedig nem csak éves szinten, de már havi lebontásban is jól látható eredménye van. Mindenképpen megéri néhány évente átböngészni az aktuális kínálatot, mert nagy esély van rá, hogy egy paramétereiben sokkal kedvezőbb ajánlat tűnik fel.

Hogyan is néz ki pontosan a hitelkiváltás? Hitelkiváltásról akkor beszélünk, amikor a már fennálló tartozást a bank felé egy másik hitelintézet rendezi, ilyenkor a régi felé megszűnik minden fizetési kötelezettség, és immár csak az új konstrukció részleteit kell fizetni, amik sokkal kedvezőbbek.

Szeretné csökkenteni a havi kiadásait? Több kedvezőtlen régi hitelt vonna össze egy új, megfizethető formába? Cégünk, a Pannon-Safe Kft. segítségére lesz a legkedvezőbb hitelkiváltás megtalálásában. Bővebb információkat a www.pannonsafe.hu címen elérhető honlapunkon talál, ha pedig kérdése van, bátran hívjon bennünket telefonon, a 06-72-222-010-es számon, vagy írjon e-mailt az info@pannonsafe.hu címre!