A prospektustartó minden üzlet elengedhetetlen kelléke!

2019 jún 28. | Üzlet

Biztosan járt már Ön is autóval, vagy fürdőszoba-felszereléssel foglalkozó szalonban, így pontosan tudja, hogy a prospektustartók alapvetőnek számítanak mindegyikben. Általában a termékek mellé vannak kitéve, megrakva prospektusokkal, amik az adott modell sajátosságairól tartalmaznak információkat. Az üzletkötő íróasztalának is elengedhetetlen kellékei: prospektustartók roskadoznak az előre kinyomtatott árlisták és akciós ajánlatismertetők alatt.

Nagyon sokan szeretik az elvihető, színes, termékeket és szolgáltatásokat ismertető prospektusokat, gyakran olvasgatják őket akár a tömegközlekedési eszközökön, akár otthon, és előszeretettel választanak ezek alapján. Manapság már sok vállalkozás megengedheti magának, hogy ügyfelei számára fenntartson egy helyiséget, ahol kényelmesen várakozhatnak. Az ülőalkalmatosságok és frissítők mellett ide is érdemes prospektustartókat elhelyezni, hogy várakozás közben egy kicsit bővebben is megismerhessék a cég tevékenységét. Az is előfordulhat, hogy olyan újdonságra bukkan a várakozó, amiről nem is tudta, hogy az adott a cégnél is megkaphatja.

Ha egy rendezvényen népszerűsítené a vállalkozását, mindenképpen szerezzen be prospektustartókat, mert a csupán asztalra kihelyezett tájékoztatók nem átláthatóak, és nem is keltenek túl profi benyomást. Persze az sem mindegy, hogy mi kerül a tájékoztatóba, hiszen minden vevőkört máshogy kell megszólítani, egy azonban biztos: minőségi alapanyagokkal dolgozó, megbízható nyomdát kell választani.

A kínált prospektustartókat saját üzemünkben készítettük, nagy gonddal és odafigyeléssel, a legjobb alapanyagokból, így biztos lehet benne, hogyha a Tiszaferr 2001 Bt.-t választja, elégedett lesz. A www.tiszaferr.hu címen található weboldalunkra kattintva nem csak prospektustartókat, de hírlap- és képeslaptartókat is talál. Ha bármilyen kérdése lenne, hívjon minket bizalommal a 06-20-325-5735-ös telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet a butor.tiszaferr@gmail.com e-mail címünkre!