Légtartályok garanciális és garancián túli szervizzel? A Kompresszor-Technika ezt nyújtja Önnek!

2019 jún 25. | Technológia

Amikor légtartályok beszerzése mellett döntünk, számtalan kivitel közül választhatunk, ám funkciójából adódóan, mint az egyenletes levegőellátás biztosítása, és a hálózatban esetlegesen felmerülő nyomásingadozások kiegyenlítése, hatalmas hangsúlyt kell fektetnünk arra, hogy olyan forgalmazót válasszunk, ahol a légtartályok garanciális és garancián túli szervize is megoldott. Ezt az igényt is kielégíti cégünk, a Kompresszor-Technika, de emellett még számos más szolgáltatással is szolgálunk ügyfeleink részére, amelyekről a www.kompresszor-technika.hu címen található honlapunkra kattintva minden információt megtudhat!

De mégis milyen típusai vannak a légtartályoknak? Lehet telepített, mobil, szállítható, egyszerű nyomástartó edény, folyadéktöltetű, gáztöltetű, földdel takart vagy föld feletti nyomástartó edény. A légtartályok akkor minősülnek nyomástartó edénynek, ha 0,5 bar belső túlnyomásnál nagyobb nyomásra lettek tervezve, ekkor szükségessé válik a bejelentésük.

A hatósági engedélyeztetés menete pár egyszerű lépésből. Elsőként szerződést kell kötni a hatósági engedélyeztetésre vonatkozóan, majd a helyszín felmérése következik, a tervező cég elvégzi a szükséges számításokat, elkészíti a tervdokumentációt, majd benyújtja a kérelmet a létesítés engedélyezésére. Ezután a hatósági díjról számlát kell kapnunk, ennek befizetését követően pedig megkapjuk az engedélyt, helyszíni vizsgálati időpontot egyeztetünk és ezek sikeres elvégzése után a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal képviselője kiállítja az ellenőrzési bizonylatot, így a berendezés használatba vehető.

Ha Ön is légtartályok beszerzése mellett döntött, hívjon minket bizalommal a 06-52-411-911-es, a 06-52-411-540-es vagy 06-52-541-038-as telefonszámok egyikén és kérjen tőlünk árajánlatot! A légtartályokat hitelesített biztonsági szeleppel, és manométerrel ellátva kapja tőlünk!

Ha az e-mailküldés kényelmesebb Önnek, írjon nekünk az info@kompresszor-technika.hu vagy a tradef@t-online.hu címeink egyikére!