A kertgondozást nyáron is bízza ránk!

2019 máj 31. | Életmód

A kertgondozás nyáron még azoknak is nagy kihívást jelenthet, akik egyébként szeretnek, tudnak és van is idejük kertészkedni. Miért van ez így? Természetesen azért, mert a nyár több szabadidőt is jelent, de azt a szabadidőt a legtöbben nyári szabadságra, utazásra, nyaralásra szeretnék felhasználni. Ebben az évszakban sokan hetekre hátrahagyják az otthonukat, és értelemszerűen nem tudják ellátni a kert körüli teendőket.

kertgondozás nyáron is ugyanolyan fontos, mint a többi évszakban, sőt, talán ilyenkor a legfontosabb. A nyári melegben fokozott gondoskodást igényelnek a növények, nem lehet őket magukra hagyni napokra, hetekre. Ha nem kapják meg akkor a szükséges vízmennyiségüket, amikor szükségük van rá, könnyen és gyorsan elpusztulnak. Senki nem szeretné, ha egy élményekkel teli utazásból visszatérve az a lehangoló kép fogadná, hogy a gyönyörű kertjének nagy része áldozatául esett a nyárnak. Nem is kell ilyen kellemetlen tapasztalatot szerezni, ha időben gondoskodik arról, hogy a kertgondozás nyáron is rendszeresen el legyen végezve.

Forduljon cégünkhöz bizalommal, és vegyen igénybe nyári kertgondozást profiktól! Csapatunk szakmailag felkészült, a növények és a kertészkedés iránt elkötelezett, lelkes emberekből áll, akikre nyugodt szívvel rábízhatja a legkényesebb növényeit is. A nyári kertgondozás keretein belül igen kiterjedt tevékenységet folytatunk: ránk bízhatja a fű nyírását, kaszálását, a bozótirtást, de összegyűjtjük a zöldhulladékot, locsolunk, megnyírjuk a sövényt, vagy kiírtjuk a parlagfüvet is, ha arra van szükség.

A www.kertgondozas.net webcímen cégünk, a Green Forage Kft.  honlapját találja, ahol teljes képet kaphat az összes szolgáltatásról és minden olyan tevékenységről, amivel kapcsolatban hozzánk fordulhat. Ne aggódjon a kertért, kapcsolódjon ki nyugodtan annak a megnyugtató gondolatnak a birtokában, hogy vannak, akik elvégzik Ön helyett a kertgondozást nyáron! Bővebb információért lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén: a 36-20-599-9317-es telefonszámon, vagy az info@kertgondozas.net e-mail címen!