Hűtős autók bérlése szabadtéri rendezvényekre

2019 máj 29. | Gasztro

A nyári napsütés mindenkit kicsalogat a szabadba, nem véletlen, hogy ilyenkor rengeteg szabadtéri rendezvények kerül megrendezésre. Egy ilyen rendezvény sikere a szervezésen múlik, ha nincs minden a helyén, az kudarchoz vezethet, a vendégek rossz élményekkel távozhatnak a helyszínről. Senki nem szeretne például egy emlékezetes étel mérgezésnek köszönhetően negatív élményekkel gazdagodni. Ahhoz, hogy ezt el lehessen kerülni, nemcsak a friss hozzávalók beszerzése szükséges a felszolgált ételekhez, de hűtős autó bérlése is. A hűtős autó bérlése egy egész napos szabadtéri rendezvénynek magas minőségét képes megalapozni.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, amennyiben nem rendelkezik saját járművel, és bérelni szeretne egyet! Cégünk, a Horhe Team 2011 Kft. jól felszerelt gépparkja lehetővé teszi, hogy a hozzánk forduló ügyfelek megtalálják a nekik való járműveket. Minden hűtős autó bérlés alkalmával teljes körűen felszerelt járművet biztosítunk, amit igény szerint tapasztalt sofőr kíséretében lehet bérbe venni. Ennek köszönhetően a hozzávalók, illetve a szabadtéri rendezvényen felszolgált ételek szállítása gördülékeny és problémamentesen kivitelezhető. Amennyiben úgy dönt, hogy sofőr segítségét is igénybe veszi hűtős autó bérléskor, annak az előnyei közé tartozik a biztonságos közlekedés mellett a kaució mentesség is. Az autóink olyan elektromos hálózati rendszerrel vannak ellátva, aminek a használatával anélkül is lehet működtetni a hűtést, hogy a motort járatni kellene. Ez a megoldás kényelmes és energiatakarékos, nem utolsó sorban pedig halk és környezetbarát is.

Lépjen kapcsolatba cégünkkel a weboldalunkon található elérhetőségek egyikén, és mi szívesen válaszolunk Önnek a hűtős autó bérléssel kapcsolatban felmerülő kérdéseire! Látogasson el www.hutosteherautoberles.eu weboldalunkra, és tájékozódjon a részletekről! Alapozza meg a szabadtéri rendezvény sikerét azzal, hogy mindenre alaposan felkészül, és a vendégeit friss ételekkel várja! A +36-30-491-4647 telefonszámon vagy a hutosautoberles@gmail.com e-mail szívesen segítenek munkatársaink hűtős autó bérléssel kapcsolatban!