A kerámiaszórásról bővebben

2019 máj 2. | Technológia

Az iparban sokféle munkagépet használnak arra, hogy a gyártási folyamatok különböző fázisait felgyorsítsák. A munkagépeknek alkalmazkodniuk kell a változatos környezethez és az eltérő munkakörülményekhez. Gyakran szükség van olyan megoldásokra, amik felruházzák a munkagépeket, az alkatrészeket ellenállóbb, időtállóbb tulajdonságokkal. A folyamatos használat például a kopás veszélyével fenyeget, de bizonyos környezetben az extrém magas hőmérséklettel, a korrózióval, vagy a sérülésekkel is meg kell küzdeniük, és fokozottan ki vannak téve az elhasználódásnak is. Természetesen ezen lehet segíteni, és ki lehet védeni a környezeti hatásokat. A kerámia bevonat például a nagy hőhatás és a korrózió ellen véd, és kerámiaszórással valósítható meg.

A kerámiaszórás a bevonatolás egyik típusa, aminek a felületkezelésben van szerepe: lehetővé teszi, hogy az alkatrész sokkal jobban bírja a strapát, és a munkagép élettartamát is meghosszabbítja. A kerámiaszórás egyik fő célja, hogy hővédő bevonatot képezzen a kezelt felületen, de ezen kívül megakadályozza a túl gyorsan bekövetkező kopást is. A kerámiaszórás olyan alkatrészek felületkezelésére alkalmas, mint amilyenek a dugattyú, a csapszeg, vagy a szelepzár.

A www.weldtech.hu webcímen cégünk, a Weldtech Kft. weboldalára jut el. Itt azoknak a tevékenységeknek az összefoglalását találja, amikkel kiemelten foglalkozunk, tehát hegesztés, kerámiaszórás, gép- és készülékgyártás, hidraulikajavítás és vibrációs feszültségmentesítés. Ha egy alkatrésze elrepedt, vagy eltörött, ne dobja ki, hanem bízza ránk a javítását! Gondoskodunk arról, hogy ismét működőképes legyen, és ugyanúgy teljesítse a feladatát, mint a sérülés előtt. Vegye igénybe szolgáltatásainkat kerámiaszórással és egyéb, javítási munkálatokkal kapcsolatban!

Kerámiaszórásról, illetve egyéb tevékenységeinkről bővebb tájékoztatásért, valamint személyre szabott árajánlatért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén: hívja a 06-34-551-555-ös és a 06-30-267-7862-es telefonszámok egyikét, vagy üzenjen a weldtech@weldtech.hu e-mail címre!