Hogyan érdemes örömanya ruhát választani?

2019 ápr 29. | Nőknek

Egy édesanya egyik legnagyobb öröme, amikor gyermeke megtalálja igaz társát, akivel házasságot köt. Természetes, hogy az esküvőn minden tekintetben az ifjú pár van a középpontban, a menyasszony és a vőlegény a legtündöklőbb az eseményen. Ugyanakkor kiemelt szerepüknek köszönhetően az örömanyák is fontos résztvevői a rendezvénynek, ezért számukra is izgalmas készülődés előzi meg azt. Minden hölgy ízlésének megfelelően válogathat az alkalmi ruhák között, ám van néhány szempont, melyeket érdemes ezen felül is figyelembe venni az örömanya ruha kiválasztása során.

Amennyiben a hagyományokra alapozunk, a menyasszony dönt elsőként a ruhájáról. Az ő öltözetéhez illően választ a vőlegény, majd a menyasszony, végül pedig a vőlegény édesanyjára kerül a sor, és mindehhez igazodik az örömapák ruhája is. A klasszikus elgondolás szerint sem fehér, sem pedig fekete nem lehet a vendégek öltözete, így az örömanya ruha sem. Ha ragaszkodunk ehhez a szokáshoz, akkor nem célszerű túl világos, vagy túl sötét színek mellett sem dönteni, hiszen ezek megtévesztőek lehetnek. A legjobb, ha mintás vagy karakteres, a pár ruhájától elütő árnyalatú örömanya ruhák között válogatunk, azonban fontos szempont, hogy ne legyen túlságosan feltűnő a kiválasztott modell, hiszen ne feledjük, a főszerep az ifjú páré!

Az örömanya ruhát célszerű az esemény jellegéhez is igazítani, míg egy nagyszabású rendezvény feltűnőbb ruhakölteményt kíván, addig egy egyszerű, kisebb létszámú esküvőre érdemes szolidabb modell mellett dönteni. Fontos, hogy a tökéletes összhatás érdekében olyan fazonú örömanya ruhát válasszunk, amiben csinosnak érezhetjük magunkat, mégis kényelmes, hiszen szinte egész nap ezt fogjuk viselni.

Ön még nem találta meg a tökéletes örömanya ruhát gyermeke nagy napjára? Ismerje meg a Násfa Szalon sokszínű kínálatát, melyben biztosan megtalálja azt a modellt, ami minden szempontból megfelel! Látogasson el www.nasfa.hu weboldalunkra, és böngésszen bátran termékeink között! Forduljon hozzánk bizalommal a +36-70-428-7746-os és a +36-20-945-3132-es telefonszámok egyikén vagy írjon nekünk az info@nasfa.hu e-mail címre!