Speedfitness: tudomány és sport találkozása!

2019 ápr 25. | Sport

A sporthoz, alakformáláshoz eddig csak a saját testünket használtuk, valamint súlyokat, fitness eszközöket. A fogyás és alakformálás izzasztó, fárasztó és hosszadalmas folyamat, aminek az eredményei csak fokozatosan mutatkoznak meg. A legújabb fejlesztések már a tudományt is segítségül hívják a hatékony fogyáshoz és alakformáláshoz, közéjük tartozik a speedfitness is.

A speedfitness nem egyszerű fitness gépet használ a kilók eltüntetése és az izmok fejlesztése érdekében, hanem az elektromos stimulációt veti be. Hogyan is működik a speedfitness? A vendég speciális ruhát visel az edzés ideje alatt, ami egy pamut alsóruházatból és felcsatolható mellényből, valamint láb- és karelemekből áll. A felcsatolható elemeket benedvesítik és hozzácsatlakoztatják a speedfitness géphez. A gépből, elektromos vezetékeken keresztül érkeznek az impulzusok, amik kis áramütések formájában stimulálják az izmokat. Ez első hallásra inkább hangzik valamiféle kínzóeszköznek, mint fitness órának, de aggodalomra semmi ok! A berendezés teljesen biztonságos, az órák képzett edző felügyelete mellett zajlanak, aki a gépet beállítja és kezeli is.

Az elektrostimuláció nem jár semmilyen káros hatással, csupán az izmok összehúzódását idézi elő. Az izom-összehúzódás az edzés folyamán létrejövő izommunkát reprodukálja, csak sokkal több izmot mozgat meg. Ez egészül ki a speedfitness óra alatt végzett alapgyakorlatokkal, ami szintén fokozza a speedfitness hatását. Guggolás, kitörés, hasprés, plank, vagy kis súlyokkal végzett kargyakorlatok szerepelnek az edzéstervben. Mindez csupán 15-20 percet vesz igénybe, mégis elképesztő hatással jár. A vendégek már az első óra után megtapasztalhatják, hogy az elektromos stimulációval párosított gyakorlatok valódi izomlázat eredményeznek, hiszen erőteljes munkának vetik alá az összes izmot. A nagy intenzitás miatt a látványos eredmények rövidebb idő alatt tapasztalhatóak, erőlködés, izzadás, sérülések nélkül. A sport és a tudomány találkozásából születik a speedfitness, ami mindenkinek lehetőséget ad a vágyott alak elérésére.

A www.ke-ki.hu webcímen keresztül eljut cégünk, a Ke-Ki Fitt és Testszépítő Kft. weboldalára, és közelebbről is megismerheti a speedfitness működését, valamint annak jótékony hatásait. Ha szeretné első kézből megtapasztalni, milyen egy speedfitness edzés, ne habozzon, keresse stúdiónkat bizalommal! Hívjon minket a 06-30-656-1782-es telefonszámon, vagy írjon a kekitestszepito@gmail.com e-mail címre!