Személyre szabott nyomdai termékek cégek számára!

2019 ápr 1. | Üzlet

Annak ellenére, hogy rengeteg dolgot digitális formában készítünk el, tárolunk és teszünk közzé, még mindig sok anyag készül papírra. Ha azt nézzük, hogy egy cégnek mire van szüksége, ha nyomdai termékekről van szó, akkor a skála igen szélesnek mutatkozik, de a személyre szabott nyomdai termékeket egyik cég, vagy vállalkozás sem hagyhatja ki a számításaiból.

A személyre szabott nyomdai termékek készülhetnek belsős használatra, de vannak olyanok is közöttük, amik az ügyfelek tájékoztatására alkalmasak. Az egyik legalapvetőbb nyomdai termék ebben a témában a cégbemutató, ami egy olyan, egyedi anyag, ami lényegre törően, de minden oldalról megmutatja, mit kell tudni a cég történetéről, tevékenységéről és céljairól. A másik, ehhez szorosan kapcsolódó, személyre szabott nyomdai termék a katalógus, ami nem egyezik egyik olyan katalógussal, vagy hasonló anyaggal sem, ami más céghez köthető, hiszen a vállalkozás saját termékei szerepelnek benne.

A prezentációkon és bemutató anyagokon túl még mindig vannak személyre szabott nyomdai termékek, amikre szüksége lehet egy cégnek. Ezek már a mindennapos feladatok kivitelezését szolgálják, és segítenek kapcsolatot teremteni, illetve fenntartani az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel. Ilyen alapvető, személyre szabott nyomdai termék a boríték, a csekk, vagy a számlalevél.

Lehetőség van arra is, hogy az ilyen jellegű nyomdai termékeket megrendeljék a nyomdától, méghozzá névre szólóan. Nincs szükség arra, hogy rengeteg időt áldozva a feladatra, egyenként címezzék meg a borítékokat, meghívókat, csekkeket; elég hozzá egy címlista, és a nyomdában pontosan és igényesen kivitelezik a címzést, a megszólítást és a hozzá tartozó szöveget.

A www.raszternyomda.hu webcímen cégünk, a Raszter Nyomda Kft. honlapját találja, ahol többek között megrendelheti a vállalkozása számára a személyre szabott nyomdai termékeket is. Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe megbízható és színvonalas szolgáltatásainkat! A weboldalon közzétett elérhetőségek egyikén szívesen adunk egyedi árajánlatot. Hívjon minket a  +36-1-237-0076-os telefonszámon, vagy írjon a kereskedelem@raszternyomda.hu e-mail címre!