Az építészeti hajlításban nem ismerünk lehetetlent!

2019 ápr 1. | Technológia

Egy épület nemcsak kőből, téglából vagy fából áll, a modern építészetben előszeretettel használnak fém elemeket is. A fém könnyű megmunkálhatósága lehetővé teszi, hogy olyan terveket is meg lehessen valósítani a felhasználásával, amiket más alapanyagokból lehetetlen lenne. A fém hajlítható, formálható, nemcsak rugalmasan alakítható, de egészen elképesztő alakzatok hozhatók ki belőle. Ez a tulajdonsága ideálissá teszi arra, hogy különböző vázszerkezetek, ívek, szerkezeti elemek készüljenek a bevonásával.

Az építészeti hajlításnak külön területe létezik, nem lehet csak úgy az építkezés területén, helyben kivitelezni a megtervezett szerkezetet. Szükség van egy olyan cég szolgáltatásaira, ami speciálisan építészeti hajlítással foglalkozik. Egy ilyen cég szakembereinek az irányításával elképesztő formák születhetnek. Az építészeti hajlítás lehetőséget ad arra, hogy látványos, akár futurisztikus formák szülessenek, az átlagostól eltérő, dekoratív ívek és hajlatok kerüljenek az épületekre.

Az ilyen építészeti hajlításhoz elengedhetetlen a korszerű technológia háttér, amivel a fémet a tervekben feltüntetett formára hajlítják. Ez ma már nem jelent gondot és egy jól felszerelt gyártócsarnokkal, modern gépekkel és a kezelésükben jártas szakemberekkel ki lehet tolni a határokat és merész ötleteket is meg lehet valósítani az építészeti hajlításban.

A www.stivas.hu weboldalon a Sivas Industrial Kft. cég honlapját találja, ahol többek között az építészeti hajlításhoz kapcsolódó szolgáltatásainkat is felvázoljuk. Keressen fel minket bizalommal, ha profi szakembereket szeretne megbízni ilyen feladattal! Csarnokok, hidak, irodaházak, stadionok stb. csőhajlítással formázott elemeit kedvező áron, rövid határidővel kivitelezzük és minden alkalommal színvonalas munkát végzünk.

Lépjen kapcsolatba velünk a feltüntetett elérhetőségeink egyikén és kérjen egyedi árajánlatot építészeti hajlításra! Hívjon minket a +36 (20) 462-1338 telefonszámon vagy írjon a stivas@stivas.hu  email címre üzenetet!