Egyedi kerti tóról álmodik? Tófólia a megoldás!

2019 márc 1. | Lakberendezés

Egy zöld udvar vagy egy burjánzó kert igazán gyönyörű tud lenni egy kis csobogóval, halas tavacskával vagy akár egy csinos fürdőtóval is. A tó felteszi a koronát a kertre, amit ráadásul olyanra lehet alakíttatni, amilyenre a tulajdonos csak szeretné. A tófólia használata abban is segít, hogy a kerti tó teljes mértékben egyedi lehessen.

A tófólia első sorban azért fontos eleme a mesterséges tavacskák kivitelezésének, mert a vízszigetelésről gondoskodik, illetve a mesterséges tómeder béleléséről. A mesterséges tavakhoz lehet kapni külön erre a célra készített, formázott, műanyag tómedret, aki azonban saját elképzelései szerint megformázott tavacskát szeretne, annak a tófóliát érdemes választania.

A kiásott tómederbe lefektetett anyaggal tetszés szerint formázhatjuk a tó alakját, csak a fantázia szab határt annak, hogyan fog kinézni az elkészült tó. Nincsenek kötöttségek, gyakorlatilag teljes szabadságot nyújt a tó kialakításában. A telepítése egyszerű és gyors, ráadásul a magas ára miatt sem kell aggódni.

A tófólia több típusa közül választhatnak azok, akik béleléshez keresnek anyagot. Az egyik, népszerű tófólia típus a PVC-ből készült modell. Főképpen a megfizethető ára miatt olyan csábító választás, de rendelkezik előnyös tulajdonságokkal is. Amennyiben elszámoltuk magunkat és nem elég nagy a fólia, akár házilag történő illesztéssel, ragasztással is kipótolhatjuk. Többféle vastagságban és szélességben elérhető, UV állósága átlagosan 10 év.

Az EPDM vagy gumi fólia a másik tófólia típus. Környezetbarát anyagról van szó, amit könnyű telepíteni, ráadásul megéri az árát is, hiszen erős tófólia, mely kiválóan ellenáll a környezet hatásainak. Jól nyújtható, alakítható, élettartama igen hosszú.

A Yart Plusz Bt honlapját a www.tofolia.eu webcímen érheti el minden érdeklődő, aki saját kerti tavat szeretne építtetni. Keressen fel minket bizalommal és vásároljon a készülő kerti tóhoz megbízható tófóliát a kínálatunkból! A választásban kérje szakmai tanácsainkat a megadott elérhetőségeinken! Az info@tofolia.euemail címen vagy a +36/70-946-1727 telefonszámon keresztül elér minket!