Szerezzen felejthetetlen élményeket hajóbérléssel!

2019 febr 27. | Szórakozás

Régóta tervezi, hogy vitorláson piheni ki a hétköznapi fáradalmakat, de még nem volt alkalma terveit megvalósítani? Esetleg szeretne párjának, vagy valaki másnak kedveskedni, és örömmel utazna vele a nyílt vízen? Nagyszerű ötlet a hajóbérlés, amit akár saját tengeri jogosítvány nélkül is igénybe vehet.

Felemelő érzés hajózni, amit már sokan tapasztalhattunk, azonban hosszú út vezet a hajóvezetésig. Ha sikerül a tengeri jogosítványt megszerezni, a másik nagy lépés a saját hajó megvásárlása. Nem biztos, hogy megtehetjük a közeljövőben, viszont ilyenkor sem kell a hajózás élményéről lemondanunk. Számos helyen teszik lehetővé a hajóbérlést. A bérelt hajók esetében nem merülnek fel problémák, a költségek az üzembentartót terhelik. A hajóbérlés többféle módon megoldható, egyéni igényeink szerint választhatunk. Megbízható szolgáltató segítségével könnyedén megvalósíthatjuk terveinket, sőt, tanulhatunk akár tengeri vitorlás tanfolyamon is.

Különböző hajóbérlési lehetőségekkel várja cégünk, a Sail-ing Kft.! Önállóan bérelhető hajók, belvizeken bérelhető lakóhajók, valamint kabinbérlés közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatást. Ha még nem rendelkezik tengeri jogosítvánnyal, ebben az esetben sem kell aggódnia. Gyakorlott, magyar anyanyelvű hajóvezetőket biztosítunk, akik mellett biztonságban érezheti magát, Európa szabályozott folyóin pedig vezetheti hajónkat jogosítvány nélkül is. Nagyszerű élményekkel lehet gazdagabb, ha a hajóbérlés mellett dönt. Amennyiben gondolkodik a tengeri jogosítvány megszerzésén is, érdemes részletesen informálódnia, színvonalas oktatáson vehet részt, ha nálunk jelentkezik tengeri vitorlás tanfolyamra. Jusson hozzá a legfontosabb információkhoz a www.sail-ing.hu internetes oldalunkon!

Valósítsa meg terveit, vagy kedveskedjen egyedülálló módon szeretteinek! Használja ki a hajóbérlés lehetőségét, és pihenjen a nyílt vízen! Vegye igénybe megbízható szolgáltatásunkat, vagy akár jelentkezzen tengeri vitorlás tanfolyamunkra! Érdeklődjön a 06-30-397-2919-es telefonszámunkon vagy jelezze részvételi szándékát az office@sail-ing.hu e-mail címünkre küldött üzenetében!