Polcrendszereink használatával a patika gyógyszerkészlete is könnyen tárolható és rendezett lehet!

2019 febr 27. | Technológia

Egy patikában mindennél fontosabb a rendezett környezet, az átlátható rendszerek megléte, hiszen komoly tevékenység folyik egy gyógyszertár falai között. Egyrészt gyógykészítményeket állítanak elő az erre kijelölt helyiségekben, másrészt pedig gyógyszereket tárolnak az erre kijelölt raktárakban. A patikába érkező vásárlók az egészségük visszanyerését, a közérzetük helyre állítását, a jó kedélyük megtalálását és a kellemetlen tüneteik  megszűnését remélik a helyben kiváltott gyógykészítményektől. A patika minél hatékonyabb működése hozzájárul ezeknek a céloknak az eredményes megvalósításához.

Hogyan tud hozzájárulni például egy jól megválasztott polcrendszer egy gyógyszertár működéséhez? A legmodernebb polcrendszerek már az ideális helykihasználás és a személyre szabhatóság jegyében készültek. Ha csak egy apró helyiség áll rendelkezésre  a gyógyszerkészlet tárolására, akkor is ki lehet belőle hozni a legtöbbet egy praktikus polcrendszerrel. A helyiség adottságainak és az aktuális igényeknek fényében meg lehet találni azt a polcrendszert, amivel tökéletes a helykihasználás. Kapcsolható, vagy csavaros kivitelben is készülnek polcrendszerek, állítható méretekkel, variálható elemekkel. A raktárkészlet így teljesen átlátható lesz, minden elférhet anélkül, hogy túlzsúfolttá válnának a polcok. Ha nem tud rendet teremteni, elég csak a régi polcokat lecserélni korszerű polcrendszerekre!

A www.vasszer.hu honlapon a Vasszer Raktártechnika Kft. termékkínálatát tekintheti meg, és kiválaszthatja azokat a polcrendszereket, amik a legjobban illenek a patikája tárolóhelyiségeibe. Többféle polcrendszerből válogathat, amik segítségével előnyösen rendezheti be a patika összes helyiségét. Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken: írjon nekünk a vasszer@vasszer.hu e-mail címre, vagy hívjon minket a +36-32-512-600-as, illetve a +36-32-512-610-as telefonszámokon, ha részletes tájékoztatást szeretne kérni!