Mire figyeljen az irodai asztal vásárlásakor?

2019 febr 27. | Üzlet

Vitathatatlan, hogy manapság igencsak gazdag választék áll rendelkezésre az irodai asztalok terén is, azonban ahhoz, hogy a széles kínálatból valóban a megfelelő bútor kerüljön kiválasztásra, bizonyos szempontokat figyelembe kell venni. Ezek nélkül nem érdemes irodai asztalt vásárolni, ugyanis nemcsak elégedetlen lenne a bútorral, hanem nap, mint nap komoly fizikai fájdalommal is szembe kellene nézni.

Az első és legfontosabb szempont az irodai asztal kiválasztásakor a bútor mérete. Ez nemcsak abból a szempontból fontos, hogy befér-e az irodába a megvásárolni kívánt asztal, hanem hogy valóban egészséges körülményeket teremt-e a bútor a munkavégzéshez. Ha túl magas, vagy éppen túl alacsony az irodai asztal, akkor fennáll a veszélye, hogy rossz testtartásban dolgozzuk végig a napot. A nem megfelelő testtartás feleslegesen terheli a gerincet és az izmokat, ezért fontos, hogy a megfelelő méretű irodai asztalt válasszuk. Az átlagos irodai asztalmagasság 72-76 cm, ami kényelmes és egészségügyi szempontból is megfelelő. Ha a vásárló szeretné fokozni az egészséges munkakörülményeket, feltétlenül állítható magasságú széket válasszon az asztal mellé. Az irodai asztal vásárlásakor vegye figyelembe a bútor felületének méreteit is! Ha szeretné elkerülni a káoszt, mindenképp nagyobb asztalfelületben gondolkodjon.

Végül, de nem utolsó sorban az irodai asztal anyagbeli és szerkezeti tulajdonságai is fontosak. Minél masszívabb és strapabíróbb egy bútor, annál tovább számíthat rá a tulajdonosa. Ezek az irodai asztalok tökéletesen ellenállnak bármilyen terhelésnek.

Ha Ön még nem tudja, hogy honnan szerezze be irodai asztalát, fedezze fel az Átrium Irodabútor kínálatát! Választékunkban minőségi irodai asztalokat találhat, amelyekkel öröm a munkavégzés. Termékeinket honlapunkon tekintheti meg, amit a www.atriumbutor.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-42-500-012-es számon, vagy írjon e-mailt az ertekesites@atriumbutor.hu címre!