Hitel helyett válassza a megtakarítás lehetőségét!

2019 febr 27. | Üzlet

Az utóbbi években a bankok folyamatosan vonzó hitellehetőségeket hirdetnek az újságokban és a televízióban egyaránt. Szinte már nincs olyan reklámblokk, ahol az ember ne futna bele egy hitelt népszerűsítő reklámba. Az, hogy a kölcsön lehetősége ily módon folyamatosan előtérben van, legfőképp annak tudható be, hogy az elmúlt tíz-húsz évben rengeteg olyan ember volt, akik hitelt vettek fel, legyen szó otthonteremtésről, tanulmányok finanszírozásáról, vagy akár a műszaki cikkek megvásárlásáról. A korábbi felmérésekből kiderül, hogy annyi hitelt halmoztak fel az emberek, ami megegyezik a magyar háztartások éves nettó bevételének 43%-val. A jó hír az, hogy talán változás fog beállni ezzel kapcsolatban, és a hitelek helyett a megtakarítások kerülnek előtérbe.

Mostanság jellemző, hogy egyre többen nyitnak valamilyen megtakarítási számlát, és kevesebben vesznek fel hiteleket. Ezt a megállapítást a szakemberek arra alapozzák, hogy az elmúlt két évben hét százalékpontot csökkent a magyar hitelek aránya a háztartások nettó bevételéhez képest, és a megtakarítások aránya is megközelítőleg egy százalékot növekedett. Az, hogy az emberek elkezdtek a megtakarításokra koncentrálni, nem véletlen, ugyanis senki sem szereti az anyagi bizonytalanságot, ráadásul sok olyan esetet lehet hallani, ahol a hitelek komoly anyagi károkat okoztak egyes ügyfeleknek. Mivel az emberek tanulnak ezekből az esetekből, jobbnak látják a megtakarításokra bízni magukat, mint a hitelekre.

Egy pénzügyileg fenntartható vállalkozás, vagy stabil, biztonságos család alapját a tudatosan félretett pénzek, a különféle megtakarítások jelentik. Ha ezzel Ön is tisztában van és szeretne csatlakozni azokhoz, akik gondolnak a jövőjükre valamilyen megtakarítás igénybevételével, forduljon bizalommal a Pannon-Safe Kft.-hoz! Bővebb információkat honlapunkon találhat, amit a www.pannonsafe.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon bennünket telefonon, a 06-72-222-010-es számon, vagy írjon e-mailt az info@pannonsafe.hu címre!