Végezze a felületkezelést gazdaságosan és precízen porszóró kabinban!

2019 febr 21. | Férfiaknak

Megbízható eszközre van szüksége felületkezelés céljából? Szeretne minden alkalommal kiváló munkát végezni? Lehetősége van saját eszköz alkalmazására, valamint bérfestésre is. Porszóró kabin használatával kiváló eredményre juthat. Egyéni kérései alapján végzik a berendezésgyártást, ha profi szakemberekhez fordul segítségért.

Gondoskodhatunk a korrózióvédelemről, elégedettek lehetünk az esztétikai megjelenéssel, valamint különféle színárnyalatok közül választhatunk. A porszórás gyorsan végezhető, oldószermentes, így előalapozás nélkül oldhatjuk meg a kifogástalan felületkezelést. Korszerű, környezetbarát és praktikus megoldásként szolgál a porszóró kabin használata.

Korszerű és magas színvonalú technológia alkalmazásával végezzük a berendezésgyártást. A Knipl Kft. munkatársaiként megbízható eszközöket nyújtunk annak érdekében, hogy kifogástalan legyen a felületkezelés. Ingyenes helyszíni felmérést követően nyújtunk egyedi árajánlatot. A berendezések gyártása során nagy figyelmet fordítunk az optimális működés és a hosszú élettartam biztosítására. Képzett szakemberekkel, komoly tapasztalattal látjuk el feladatainkat, így a berendezésgyártást is.

A leggyakrabban keresett termékeink közé tartoznak a porszóró kabinok. Komplett rendszerként, illetve különálló kabinként egyaránt telepítjük az igényeinek teljes mértékben megfelelő porszóró berendezést. Gazdaságos megoldást kínálunk, ugyanis a mellészórt porfesték újra felhasználható. Kézi és automata porfestés céljából egyaránt hozzájuthat az ideális eszközökhöz, nagyméretű porszóró kabin igénye esetén szintén a legjobb helyen jár. Ha nem szeretne saját porszóró kabint alkalmazni, érdemes a bérfestés mellett dönteni. Szerezzen bővebb információt az általunk nyújtott lehetőségekről a www.knipl.com internetes oldalunkon!

Oldja meg a munkadarabok felületkezelését egyszerűen, költséghatékonyan és rövid idő alatt! Használjon olyan porszóró kabint, ami eleget tesz minden igényének! Ossza meg velünk elképzeléseit, és bízza ránk a színvonalas berendezésgyártást! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-74-550-540-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@knipl.com e-mail címünkre!