Legyen egészséges a Germán Gyógytudomány segítségével!

2019 febr 21. | Életmód

Váraltan esemény következett be életében, amire egyáltalán nem számított? Traumás állapotba került, és emiatt számos más problémája is adódott? Nagyon fontos a konfliktus megoldása, ugyanis a magában tartott fájdalmak miatt megbetegedhetnek szervei. A Germán Gyógytudomány segítségével megértheti a szervezetében zajló folyamatokat és összefüggéseket, ennek köszönhetően javulhat állapota, és elkerülheti a további következmények kialakulását.

A legtöbb betegségnek lelki oka van. Ha ezt megtaláljuk, akkor meg tudjuk oldani problémánkat, és meggyógyulhatunk. A Germán Gyógytudomány Dr. Hamer nevéhez fűződik. Ő fedezte fel, hogy a daganatos elváltozások mögött mindig valamilyen érzelmi konfliktus áll. Kutatásokat folytatott, rengeteg pácienst megvizsgált, kiderítette, hogy félelmek és lelki megrázkódtatások találhatók a betegségek hátterében. Dr. Hamer megfogalmazta az öt természeti törvényt, és a megbetegedések kialakulásának kritériumait. A Germán Gyógytudomány a test-agy-lélek hármasságát együttesen kezeli. Attól függetlenül, hogy hiszünk-e benne, testünk a Germán Gyógytudomány által leírt természetes biológiai folyamatok szerint működik. Minél több időt és figyelmet fordítunk lelkiállapotunk egyensúlyára, annál kevesebb problémával szükséges szembenéznünk.

Egyedülálló, komplex tudománnyal ismerkedhet meg, ha elsajátítja a Dr. Hamer által közzétett ismereteket. Ha felismeri teste jelzéseinek okait, felszabadulhat a félelmek alól. Ehhez nyújtunk segítséget az általunk szervezett tanfolyamokon, amelyekről részletesen informáljuk. Látogasson el a www.germangyogytudomany.hu internetes oldalunkra, és olvasson bővebben a Germán Gyógytudományról!

Értse meg a szervezetében zajló folyamatokat, és győzze le félelmét! Hárítson el minden akadályt, amelyek a gyógyulás útjába állnak! Ismerkedjen meg jobban a Germán Gyógytudománnyal, és szabaduljon meg nehézségeitől! Érdeklődjön a tanfolyammal kapcsolatban, és tudjon meg többet a Germán Gyógytudományról! Küldjön nekünk üzenetet az info@germangyogytudomany.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36-20-915-4715-ös telefonszámon!