Legyen egészséges a Germán Gyógytudomány segítségével!

21 február 2019
 február 21, 2019
Kategória Életmód

Váraltan esemény következett be életében, amire egyáltalán nem számított? Traumás állapotba került, és emiatt számos más problémája is adódott? Nagyon fontos a konfliktus megoldása, ugyanis a magában tartott fájdalmak miatt megbetegedhetnek szervei. A Germán Gyógytudomány segítségével megértheti a szervezetében zajló folyamatokat és összefüggéseket, ennek köszönhetően javulhat állapota, és elkerülheti a további következmények kialakulását.

A legtöbb betegségnek lelki oka van. Ha ezt megtaláljuk, akkor meg tudjuk oldani problémánkat, és meggyógyulhatunk. A Germán Gyógytudomány Dr. Hamer nevéhez fűződik. Ő fedezte fel, hogy a daganatos elváltozások mögött mindig valamilyen érzelmi konfliktus áll. Kutatásokat folytatott, rengeteg pácienst megvizsgált, kiderítette, hogy félelmek és lelki megrázkódtatások találhatók a betegségek hátterében. Dr. Hamer megfogalmazta az öt természeti törvényt, és a megbetegedések kialakulásának kritériumait. A Germán Gyógytudomány a test-agy-lélek hármasságát együttesen kezeli. Attól függetlenül, hogy hiszünk-e benne, testünk a Germán Gyógytudomány által leírt természetes biológiai folyamatok szerint működik. Minél több időt és figyelmet fordítunk lelkiállapotunk egyensúlyára, annál kevesebb problémával szükséges szembenéznünk.

Egyedülálló, komplex tudománnyal ismerkedhet meg, ha elsajátítja a Dr. Hamer által közzétett ismereteket. Ha felismeri teste jelzéseinek okait, felszabadulhat a félelmek alól. Ehhez nyújtunk segítséget az általunk szervezett tanfolyamokon, amelyekről részletesen informáljuk. Látogasson el a www.germangyogytudomany.hu internetes oldalunkra, és olvasson bővebben a Germán Gyógytudományról!

Értse meg a szervezetében zajló folyamatokat, és győzze le félelmét! Hárítson el minden akadályt, amelyek a gyógyulás útjába állnak! Ismerkedjen meg jobban a Germán Gyógytudománnyal, és szabaduljon meg nehézségeitől! Érdeklődjön a tanfolyammal kapcsolatban, és tudjon meg többet a Germán Gyógytudományról! Küldjön nekünk üzenetet az info@germangyogytudomany.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36-20-915-4715-ös telefonszámon!

Comments are closed.