Mit érdemes tudni a kisállathamvasztás árakról?

2019 jan 31. | Életmód

Hallott már az állathamvasztás lehetőségéről, de tart a díj megfizetésétől? Gazdiként Önnek is fel kell készülnie a legkellemetlenebb pillanatokra. Bármennyire is szereti kedvencét, eljön az idő, amikor búcsút kell tőle venni. Érdemes tudnia, hogy a kisállathamvasztás árak megfizethetőek. A legtöbb szolgáltató által meghatározott díj tartalmazza a szállítás és a hamvasztás, valamint az urna költségét is.

Házi kedvencünk elvesztése mérhetetlen fájdalmat okoz mindegyikünknek. Rendkívül nehéz feladat a test további sorsáról gondoskodni. Dönthetünk úgy, hogy az állatorvosnál hagyjuk, vagy eltemetjük a kertben, a legjobb megoldás viszont az, ha az állathamvasztás mellett döntünk. Nem kell a megfizetendő díjaktól megijedni. A kisállathamvasztás árak tartalmazzák minden olyan feladat megoldását, amelyek lehetővé teszik az emlék méltó tisztességgel való őrzését. A temetés fokozottabb fájdalommal jár, és nincs lehetőségünk a földi maradványokat a környezetünkben elhelyezni. Az állathamvasztás viszont zárt kemencében történik, és a végén a hamvakat akár haza is vihetjük egy általunk választott urnában. A kisállathamvasztás árak függhetnek attól, hogy mekkora súlyról van szó, hiszen ez alapján változik az időtartam is.

Felkészülten, tapasztalattal, és korszerű eszközökkel végezzük munkánkat kisállatok szállításával és hamvasztásával foglalkozó cégünknél, a Nagydarab Bt.-nél. Szeretettel, türelemmel, nagy odafigyeléssel látjuk el a ránk bízott feladatokat. Részletesen informáljuk a kisállathamvasztás áráról és a menetéről. Mobil berendezéssel is rendelkezünk, így kérése szerint akár a helyszínen is elvégezzük az állathamvasztást. Felár ellenében vidéken is számíthat segítségünkre. Látogasson el a www.tetemszallitasbudapesten.com internetes oldalunkra!

Búcsúztassa méltóképpen kedvencét; kísérje utolsó útjára állathamvasztás során! Biztosítsa a megfelelő körülményeket a mi segítségünkkel! Forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen kérdése merül fel a témával kapcsolatban! Keressen bennünket elérhetőségünkön, a 06-30-311-7788-as telefonszámunkon!