Rehabilitációs masszázsasztalokkal az eredményes gyógyulásért!

2019 jan 30. | Sport

A masszázsra a hétköznapokban úgy gondolunk, mint egy frissítő, kellemes kezelésre, ami segítséget nyújt a hosszú üldögélésben elgémberedett tagjainknak. A rendszeres masszázs valóban serkenti a vérkeringést, egy alapos dögönyözés az egész testre hatékonyan hat, vitalizál, segít megőrizni az egészséget és javítani az általános közérzetet is. A masszázs ezen túl gyógyít is, kiemelten fontos szerepe van a rehabilitációban. Egy képzett szakember segítségével a mozgásszervi betegségben szenvedők, balesetek áldozatai mind közelebb kerülhetnek a régi életükhöz, esélyt kapnak, hogy visszanyerjék régi fizikumukat.

Az orvosi kezelés kiegészítőjeként a masszázsnak komoly szerepe lehet a gyógyulásban. Ehhez alapvető eszköz a rehabilitációs masszázsasztal megléte. Természetesen nem mindegy, hogy milyen masszázsasztalra fekteti a szakember a beteget. Ez is a munkaeszköze, ami ugyanúgy képes elősegíteni a gyógyulást vagy pedig hozzájárulhat a kezelés kudarcához is. Lényeges,  hogy a rehabilitációs masszázsasztalt is ugyanolyan körültekintően válasszuk meg, mint amennyire a kezelést lefolytatjuk egy-egy pácienssel.

Ma már sokféle rehabilitációs masszázsasztal, gyógyászati segédeszköz létezik. A feladat, megtalálni azt a színvonalas modellt, amit hosszú távon is sikeresen lehet alkalmazni minden pácienssel, minden kezelésen. A rehabilitációs masszázsasztal akkor ideális, ha a kialakítása erős és stabil. A páciensek változó életkorúak és nagyon különböző testalkatúak lehetnek. Az ágynak el kell bírnia a nehezebb súlyt is és biztosítani a kell a stabil alapot a kezeléshez. A rehabilitációs masszázsasztal borítása legyen könnyen tisztítható, jó alapja a higiénikus  kezelésnek. Természetesen a kényelem is fontos, a zavartalanság előfeltétele pedig a nyikorgásmentes szerkezet is.

Ha rehabilitációs masszázsasztalok iránt érdeklődik, ismerje meg az általunk forgalmazott termékeket! Forduljon bizalommal cégünkhöz, a Dotex 2000 Bt.-hez! Látogasson el www.rehab-med.hu weboldalunkra, és válasszon új bútort kedvező áron! Kérdéseivel keressen minket bizalommal a dotex@rehab-med.hu e-mail címen vagy a +36-30-231-8477-es telefonszámon!