Hosszú ideje bajlódik kedvence látásával? Forduljon mihamarabb állatorvos szemész specialistához!

2019 jan 30. | Életmód

Ahogyan az embereknek, úgy az állatoknak is szükségük van az egészséges látószerveikre a környezet, illetve annak ingereinek érzékeléséhez. A legtöbb házi kedvenc látása kevésbé kifinomult, mint az embereké, viszont a már említettek miatt az állatoknak is szükségük van a szemükre, ezért az ő esetükben is elengedhetetlen, hogy a szembetegségek gyógyításra kerüljenek. Ezek az egészségi problémák általában nemcsak a szem megbetegedéseit, hanem a szervezet más bajait is jelezhetik, ezért nem lehet akármilyen kezeléssel orvosolni őket. Ahhoz, hogy az állat megfelelő kezelést kapjon, és megszűnjenek, vagy mérséklődjenek a tünetei, tapasztalt állatorvos szemész specialistára van szükség.

Az állatorvos szemész specialistának semmilyen szembetegség pontos megállapítása nem jelenthet problémát. A hosszú évek során számos esettel találkozott, így a legtöbb tünetről – ami viszont a gazdi számára ismeretlen – szinte azonnal meg tudja mondani, hogy valójában mi az okozója. Természetesen ahhoz, hogy az állatorvos szemész specialista még pontosabb diagnózist tudjon adni, és megkezdődhessenek a kezelések, alapos vizsgálat alá kell vetni a beteg állatot. A vérnyomás emelkedéstől kezdve a cukorbetegségen át egészen a különböző bakteriális, vírusos, és paraziták által okozott betegségek jelenlétéig minden lehetséges kiváltó tényezőt részletesen megvizsgál. Az alapos ellenőrzés során a genetika is középpontba kerül, ugyanis szembetegségeket öröklött gének is okozhatnak. Bármi is okozza a problémát, a specialista mindent megtesz annak érdekében, hogy a házi kedvenc minőségi életet élhessen.

Ha bajt észlel, és már rengeteg szakembernél megfordult kedvencével, viszont senki sem tudott egyértelmű diagnózist felállítani, ne várjon az állatorvos szemész specialista megkeresésével, hiszen ilyenkor minden perc számít! Ha nem talált még megfelelő szakembert, keressen bizalommal elérhetőségeimen! Dr. Szentgáli Zsolt vagyok, állatorvos szemész specialista, a legfőbb célom, hogy az állatokon segíthessek. Ha a munkásságomról és a szolgáltatásaimról bővebb információkat szeretne megtudni, tekintse meg weboldalamat, amit a www.szemesz-allatorvos.hu címen érhet el. Kérdés esetén, vagy bejelentkezéshez hívjon telefonon, a 06-20-276-8989-es számon!