Hova forduljunk, ha hiteles fordításra van szükségünk?

2019 jan 22. | Üzlet

Hiteles fordításra van szüksége, és nem tudja, hogyan oldhatná meg? Gyors és megbízható megoldást keres? Egy profi fordító iroda segítségével kiváló eredményre juthat, ugyanis a szakfordításokon és a tolmácsoláson kívül rájuk bízhatja a hiteles fordítást is.

Az üzleti életben számos alkalommal lehet szükségünk fordításra. Nagyon fontos, hogy a szakfordítást, a tolmácsolást, és a más jellegű fordítási munkákat is olyan szakembereke bízzuk, akik tapasztaltak az adott területen és nyelvben. Jó, ha tudjuk, hogy hiteles fordítás igénye esetén kizárólag az OFFI jogosult ennek elkészítésére, amennyiben viszont elegendő a közjegyző által hitelesített fordítás, célszerű fordító irodához fordulni.

Magas színvonalú szolgáltatást vehet igénybe az M&M Translation Services Kft.-nél. Hatékony és megbízható segítséget nyújtunk a fordítás területén. Hitelesített fordítás, tolmácsolás, szakfordítás, és más hasonló feladatok esetén egyaránt számíthat fordító irodánk segítségére. Profi csapattal, vállalati formában dolgozunk, és modern eszközöket használunk annak érdekében, hogy pontos, hibátlan munkát tudjunk végezni. Elintézzük a közjegyzői hitelesítést, amennyiben elfogadott a hitelesített fordítás, és nem ragaszkodnak az OFFI által hitelesített nyomtatványokhoz. Rendelet szól a szakfordításról és tolmácsolásról, amellyel kapcsolatban részletesen informáljuk. Minden szempontból elégedett lehet, és igényes munkát vehet át, ha fordító irodánkra bízza a hitelesített fordítást és a szakfordítást, illetve más, hasonló feladatokat. Tájékozódjon részletesen a témával kapcsolatban, és tudjon meg többet szolgáltatásainkról a www.mmts.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Jusson kiváló megoldásra fordító irodánk segítségével! Jelezze felénk igényét, és bízza ránk a hitelesített fordítást, a szakfordítást, valamint forduljon hozzánk tolmácsolás ügyében is! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-24-898-257-es telefonszámunkon, vagy az info@mmts.hu e-mail címünkön!