Hagyja maga mögött az év fáradalmait, pihenjen exkluzív környezetben!

2018 dec 4. | Nőknek

Alig várja, hogy kipihenje magát, de még nem jutott rá ideje? Nehézséget okoz a főváros elhagyása, így nem tud a kikapcsolódáshoz távolabbi helyszínt választani? Nyugodt, csendes zöldövezetben tölthet néhány napot, és nem szükséges messzire utaznia, ha egy exkluzív környezetben található, budapesti szállodában foglal szobát.

Rengeteg munka és számos más teendő vár ránk egész héten, így egyre kevesebb időnk van a pihenésre. Az új év közeledtével sokan vágyunk a kikapcsolódásra, mégsem utazunk el, aminek gyakran az az oka, hogy nem szeretnénk, vagy nem tudjuk a fővárost hosszabb időre elhagyni. Ilyenkor kiváló ötlet a budai hegyekben megszállni. Nyugodt, csendes zöldövezetben tölthetünk néhány napot, és exkluzív környezetben vehetjük igénybe az elképzeléseinknek megfelelő szolgáltatásokat.

Várjuk szeretettel klasszikus stílusban épült budapesti szállodánkban. A Hotel Villa Korda nyugodt, csendes zöldövezetben található, a tájvédelmi körzet határán. A belvárosból könnyedén megközelíthető, így gyorsan és egyszerűen eljuthat hozzánk. A légkondicionálóval felszerelt szobák közül egyéni igényei szerint választhat. Lehetősége van terasszal ellátott helyiséget foglalni. Részletesen informáljuk a szobatípusokról, valamint különterem használatát tesszük lehetővé, amennyiben rendezvény megtartására készül. Többféle szabadidőtöltési lehetőséget biztosítunk. Ezeken kívül megtekinthető a közelben elhelyezkedő Pál-völgyi cseppkőbarlang, ahova érdemes ellátogatni. Tájékozódjon bővebben exkluzív környezetben épült budapesti szállodánkról a www.villakorda.hu weboldalunkon!

Tegyen meg mindent az egészségéért és a sikeresebb életért azáltal, hogy időt fordít a pihenésre! Vonuljon el a városi forgatagtól nyugodt, csendes zöldövezetbe! Foglaljon szobát kiválóan felszerelt budapesti szállodánkban! Érdeklődjön a szabad szobákról, és forduljon hozzánk egyéb kérdéseivel is a 06-1-325-9123-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a korda@t-online.hu e-mail címünkre!