Szakmát tanulna? Legyen lakott területi fakitermelő!

2018 dec 3. | Férfiaknak

Van már tapasztalata az erdészet területén, de szeretne más, hasonló tevékenységet végezni? Szívesen indítana saját vállalkozást? Sikeresen, profi szakemberként tevékenykedhet, ha lakott területi fakitermelőként dolgozik. Lehetősége van fakitermelő oktatáson részt venni, ahol minden fontos elméleti és gyakorlati tudást megszerezhet.

A fakitermelés, a különleges alakú és helyzetű fák kidöntése, valamint a lombkoronában történő különféle feladatok elvégzése hozzáértést, nagy figyelmet és gyakorlatot igényel. A teendők ellátására nagy igény van, és egész évben számíthatunk munkára, ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy lakott területi fakitermelőként tevékenykedjünk. Fakitermelő képzésen hozzájuthatunk a megfelelő szintű tudáshoz, megtanulhatjuk, hogy milyen engedélyekre van szükség, és mely előírásoknak nélkülözhetetlen eleget tenni.

Szakszerűen végezheti lakott területen belül a fakitermelést, hozzáértéssel láthatja el a különféle feladatokat, ha részt vesz a Tapis Oktató és Szolgáltató Bt. által szervezett fakitermelő képzésen. OKJ-s bizonyítványt adunk át a fakitermelő képzés végén, a sikeres vizsgát követően. Fontos, hogy részletesen informálódjon a jelentkezési feltételekről, ugyanis szükséges a szakmai előképzettség és az előírt gyakorlat. Amennyiben már van ezen a területen némi tapasztalata és szakmunkás képzettsége, érdemes a fakitermelő képzés követelményeit is teljesítenie. Saját vállalkozást indíthat, és a megfelelő engedélyekkel, szakszerűen láthatja el a különböző teendőket. Színvonalas fakitermelő oktatást tartunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a nálunk végzett tanulók eredményesen végezzék munkájukat lakott területi fakitermelőként. Tudjon meg többet erről a lehetőségről, és informálódjon más tanfolyamokról is a www.tapis-oktatas.com weboldalunkon!

Legyen olyan szakmája, amiben kiválóan helyt tud állni a jövőben! Érjen el sikereket, és tartsa fenn saját vállalkozását egyszerűen! Dolgozzon lakott területi fakitermelőként! Jelentkezéssel, és egyéb kérdéseivel kapcsolatban keressen bennünket a 06-30-779-8156-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@tapis-oktatas.com e-mail címünkre!