Családos? Pihenne? Vegye igénybe a baba csomagot!

2018 nov 27. | Életmód

Szeretne a rohanó hétköznapoktól egy kis időre megszabadulni? Szívesen pihenne egy különleges, nyugodt környezetben, viszont magával vinné a kisbabáját is? Egy soproni szálláson nagyszerűen érezheti magát, és könnyedén találhat olyan lehetőséget, ahol baba csomaggal várják.

Az év vége közeledtével pihenésre vágyik mindegyikünk. Érdemes néhány napot kikapcsolódásra szánni, és jó ötlet a következő évi programjainkat is megszervezni. Rengeteg szép hely van országunkban, amelyek közül az egyik legkiemelkedőbb Sopron városa. Ezen a környéken találhatunk olyan soproni szállást, ahol zöldövezetben, nyugodt körülmények között tölthetünk el pár napot. A belváros számos látnivalót és programot tartogat számunkra, így ezeket is megtekinthetjük. Ha kisbabával együtt szeretnénk kikapcsolódni, gondolnunk kell jó néhány eszköz biztosítására, amelyek elengedhetetlenek a baba gondozásához. Bátran indulhatunk útnak kisgyermekünkkel, hiszen van olyan soproni vendégház, ahol baba csomaggal várnak bennünket.

Családias környezetben, egyedi csomagajánlatokkal várjuk az Amethyst Stúdió Kft. Magnolia Villájában. Igényesen kialakított szobáinkban megtalálhat mindent, amire szüksége lehet a nálunk töltött napokon. Lehetősége van saját erkéllyel rendelkező szobát választani, és kertünkben is nagyszerűen érezheti magát. Soproni szállásunk csendes, nyugodt környezetben található, ugyanakkor gyorsan elérhető innen a belváros. Külön figyelmet fordítunk a kisgyermekkel érkezőkre. Ha szeretne a kicsivel együtt kikapcsolódni, mi megadunk ehhez minden nélkülözhetetlen kelléket. Baba csomagunk tartalmazza a babaágyat textíliával, etetőszékkel és babakáddal. A baba csomagot térítésmentesen nyújtjuk, de előzetes egyeztetés szükséges az igénybevételéhez. Wellness részlegünk, club szobánk és az ingyenesen használható parkoló lehetővé teszi a kényelmes pihenést. Tudjon meg többet soproni vendégházunkról a www.magnoliavilla.hu internetes oldalunkon!

Feledkezzen meg a rengeteg tennivalóról, és érezze jól magát soproni szállásunkon! Vegye igénybe a baba csomagot, és biztosítsa a kicsi kényelmét is! Érdeklődjön bővebben színvonalas szolgáltatásainkról, és foglaljon szobát minél hamarabb a 06-30-941-4846-os telefonszámunkon!