Miért előnyös a GPS járműkövetés?

2018 nov 21. | Férfiaknak

Szeretné pontosan tudni, hogy merre jár az autója? Csökkentene a kiadásain, ugyanis nagy összegeket fordít üzemanyagra és alkatrészcserére az utóbbi időben? Nagyszerű megoldás lehet, ha GPS nyomkövető beszerelése mellett dönt. Gazdaságosabban és könnyebben teljesítheti a feladatokat, valamint nagyobb biztonságban tudhatja a sofőrt és a szállítmányt, ha kihasználja a GPS járműkövetés előnyeit.

A különböző áruk szállítása megfelelő méretű járművet és tapasztalt sofőrt igényel. Sok esetben okozhat problémát a vártnál nagyobb összegek kifizetése. Ez bekövetkezhet az üzemanyag, a meghibásodott alkatrészek cseréje és egyéb okok miatt is. Megkímélhetjük magunkat a váratlan kiadásoktól, és nagyobb biztonságban tudhatjuk a termékeinket, ha flottakövetést alkalmazunk.

GPS műholdas, online nyomkövető fedélzeti egység telepítésé rendelheti meg az In-Kal GPS Kft.-nél. A GPS nyomkövető beszerelését követően internetes szoftverünk fogadja a járműadatokat. Speciálisan kialakított weboldalt működtetünk, ahol folyamatosan ellenőrizheti, hogy pontosan hol tartózkodik a járműve, milyen sebességgel halad, és informálódhat az üzemanyag mennyiségéről is. Tisztában lehet sofőrje munkaidejével és vezetési stílusával, a jármű kihasználtságával és fogyasztásával. A kapott adatoknak köszönhetően változtatásokat hajthat végre, így hatékonyabban és gazdaságosabban vezetheti cégét. Digitális menetlevelet kap, amelyről minden fontos információ leolvasható. Megkímélheti magát a gyakori szervizelési feladatoktól, és jelentős mértékben csökkentheti az üzemanyagra, az alkatrészek cseréjére, valamint az adminisztrációra fordított összeget. Érdemes a flottakövetést ránk bíznia, ugyanis tapasztalt, magasan képzett diszpécsereink a nap 24 órájában dolgoznak, így bármikor tudunk a hirtelen felmerülő problémák megoldásában segíteni. Tájékozódjon még részletesebben a GPS járműkövetés előnyeiről, kedvező árainkról és a GPS nyomkövető beszerelésének menetéről a www.inkalgps.hu internetes oldalunkon!

Informálódjon bármikor arról, hogy az útvonal pontosan mely részén tart szállítmánya! Csökkentse költségeit hatékony flottakövetéssel! Megbízható GPS nyomkövető beszereléséért keressen fel bennünket! Kérjen bővebb információt a GPS járműkövetés előnyeiről, és jelezze igényeit a 06-1-221-6016-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@inkalgps.hu e-mail címünkre!