Tegyen ingatlana biztonságáért megbízható kéménysepréssel!

2018 nov 16. | Technológia

Gondoskodott már kéménye ellenőrzéséről? Ha még nem tette meg, érdemes a kéményseprő szolgáltatást minél hamarabb igényelnie. A kéményseprés kihagyhatatlan feladat a fűtési szezont megelőzően, hiszen csak így lehet biztos a veszélytelen tevékenységben. Profi szakemberek segítségével gördülékenyen megoldható a kémény tisztítása, és gondtalanul tarthatja melegen otthonát a későbbi hónapokban is.

Egyre hidegebb napok várnak ránk a következő időszakban, ezért nem maradhat el a fűtés egyikünk ingatlanában sem. Felelősségünk a biztonságos környezet megteremtése, így a fűtési rendszer gondtalan üzemeltetése is. Rendelet írja elő, hogy milyen gyakran szükséges a kéményseprést elvégezni. Évente egyszer, a vegyes tüzelésű berendezések használatakor pedig kétszer elengedhetetlen a kémény tisztítása. A kéményseprést hozzáértő szakemberek végzik, akiknek elsődleges feladata a kémény tisztítása, valamint a működés ellenőrzése. Nem érdemes a kémény tisztítását halogatni vagy kihagyni, ugyanis számos kellemetlenség várhat ránk a közeljövőben. Magunkért és mindenkiért, aki az ingatlanban lakik, valamint épületünk épségéért egyaránt felelősek vagyunk. Éppen ezért fontos, hogy eleget tegyünk minden előírásnak, és semmiképp se feledkezzünk meg a kéményseprésről.

A Filantrop Kft. munkatársaiként megbízható segítséget nyújtunk a kéményseprésben. Kedvező feltételek mellett biztosítjuk magas színvonalú kéményseprő szolgáltatásunkat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztonságosan üzemeltethesse fűtési rendszerét. Ha van tartalékkémény, arra és az összekötő elemekre is kiterjed ellenőrzésünk. Korszerű eszközökkel, tapasztalt szakemberekkel látjuk el a kémény tisztításával kapcsolatos feladatokat. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.filantrop.org weboldalunkon!

Gondoskodjon a biztonságos és komfortos környezetről, ügyeljen a rendszeres kémény tisztításra, hiszen ezáltal oldhatja meg egyszerűen a fűtést! Vegye igénybe megbízható kéményseprő szolgáltatásunkat, és legyen teljes mértékben elégedett! Egyeztessen velünk időpontot és tegye fel a kéménysepréssel kapcsolatos kérdéseit a 06-76-322-321-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a filantrop@filantrop.org e-mail címünkre!