Gazdagodjon különleges élményekkel Segway túrákon!

2018 nov 14. | Szórakozás

Régóta tervezi, hogy megtekinti Budapest látványosságait? Nem kedveli a tömegközlekedési eszközöket, saját autóval pedig nem rendelkezik? Netán más ok miatt nem került még sor a nevezetességek felkeresésére? A Segway túrák egyedülálló megoldást nyújtanak, hiszen a szabad levegőn, gyorsan és egyszerűen juthat el a kijelölt célokhoz. Érdemes a szokatlanul kellemes őszi időjárást kihasználni, és a Segway túrák valamelyikére jelentkezni.

Szebbnél-szebb látnivalók várnak ránk fővárosunkban, és az ország más részein is. Sokan azért nem indulunk túrára a nevezetességek megtekintése céljából, mert a gyaloglás fárasztó és rendkívül hosszadalmas, a tömegközlekedés pedig számos kellemetlenséggel jár. Megfeledkezhetünk a negatív tényezőkről és a friss levegőn juthatunk el egyik pontból a másikba, ha jelentkezünk a Segway túrák egyikére.

Környezetbarát módon, könnyen kezelhető Segway-jel tekintheti meg a nevezetességeket, ha részt vesz Best Way Segway által szervezett Segway túrák egyikén. Felejthetetlen élményeket szerezhet anélkül, hogy a fárasztó gyaloglás vagy a kellemetlen tömegközlekedés mellett döntene. Többféle lehetőség közül választhatja ki az Ön számára ideális útvonalat. Amennyiben nem a fővárosban, hanem máshol szeretne ezzel a nagyszerű élménnyel gazdagodni, vidéken is vállaljuk a Segway túrák lebonyolítását. Informálódjon részletesen szolgáltatásunkról, a Segway túrák útvonalairól és a kedvező árakról a www.bestwaysegway.hu internetes oldalunkon!

Használja ki a Segway túrák előnyeit még a tél beköszöntése előtt! Legyen részese egy különleges, élményekkel teli programnak! Tekintse meg a különféle látnivalókat a tömegközlekedési eszközök használata és fárasztó sétálás nélkül! Szórakozzon velünk, válassza ki az igényeinek legmegfelelőbb Segway túrát! Amennyiben jelentkezni szeretne vagy kérdése merült fel, keressen bennünket a 06-30-962-1812-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a tours@bestwaysegway.hu e-mail címünkre!