Hozza rendbe zuhanyzóját profi javítással!

2018 okt 30. | Technológia

Nincs megelégedve a zuhany állapotával, ami rontja fürdőszobája összképét? Szeretne újra kényelmesen tisztálkodni? Jelentős összeget takaríthat meg, ha a zuhany cseréje helyett a zuhany javítása mellett dönt.

A fürdőszoba meghatározó szerepet tölt be mindegyikünk otthonában. A legtöbben zuhanykabint használunk a hét minden napján. Sajnos bizonyos idő elteltével elöregedhetnek egyes részei, és sérülhet, esztétikailag előnytelenné válhat a zuhanytálca. Ilyenkor első gondolatunk a csere, azonban nem érdemes újra beruházni, hiszen találhatunk ennél jóval kedvezőbb megoldást is. A korszerű technika és a különböző, speciális anyagok lehetővé teszik a zuhany javítását. Profi szakemberek segítségével csodaszép zuhanyt varázsolhatunk a jelenleg hibás zuhanykabinból.

Ügyfélközpontú szolgáltatással, kedvező árakkal, tapasztalt szakemberek profi munkájával állunk rendelkezésére a Rikker Kft. munkatársaiként. Nem csak zuhanykabin gyártással, hanem a zuhany javításával is foglalkozunk. Központi szervizt, valamint országos szervizhálózatot működtetünk. Ennek köszönhetően bárhol igényelheti színvonalas munkánkat. Ha még nem szeretné a zuhanyt kicserélni, megbízható megoldást nyújtunk a zuhany javításában. A zománcozott kád és zuhanytálca javítását, felújítását, a különböző alkatrészek szerelését, valamint az üveg felületvédelmét érintő feladatokat egyaránt ellátjuk. Hatékonyan távolítjuk el a sérüléseket, és pótoljuk a felületi hiányosságokat. Megbízható, korszerű módszereket alkalmazunk annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb idő alatt jusson kiváló eredményre. Szerezzen bővebb információt cégünk tevékenységéről a www.rikker.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Spóroljon komoly összegeket, és használja újra örömmel a megszokott zuhanyt! Jelezze felénk problémáját, hogy minél hamarabb meg tudjuk oldani! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-29-325-979-es telefonszámunkon, vagy forduljon hozzánk írásban az info@rikker.hu e-mail címünkön!