Bővítse élményelemei sorát kiváló medencetechnikai megoldásokkal!

2018 okt 30. | Életmód

Szeretne több vendéget fogadni, vagy hiányzik otthonából álmai medencéje? Gyorsan és egyszerűen megvalósíthatja a terveit, ha profi szakembereket bíz meg. Számos lehetőség közül válogathat a korszerű medencetechnikai megoldásoknak köszönhetően, és egyéni igényei szerinti méretben, illetve kialakításban juthat hozzá az új medencéjéhez.

Otthonunk látványos dísze lehet egy medence, valamint közösségi létesítményünk bővítésére is kiváló ötlet a kialakítása. Akár az úszómedence, a jakuzzi, a gyermekmedence, vagy más élményelem hiányzik, bármikor dönthetünk a kiépítése mellett. Különböző uszodatechnikai lehetőségek várnak ránk, amelyekkel élvezetesebbé, különlegesebbé tehetjük a pihenést.

A Select Uszodatechnika Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt a medencetechnika terén. Tervezés, kivitelezés, karbantartás és korszerűsítés igénye esetén egyaránt számíthat a segítségünkre. 25 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk a medencetechnikai feladatok ellátását. Úszómedence, jakuzzi, és egyéb élményelemek létesítéséért a lehető legjobb helyen jár. Magas színvonalú tevékenységet végzünk magán- és közhasználat esetén is. Fontosnak tartjuk a szoros együttműködést ügyfeleinkkel. Igyekszünk kiváló minőségű eredményt nyújtani minél gyorsabban. Rendkívül fontos a medence esztétikai megjelenése, a kifogástalan szerkezeti elemek alkalmazása és a könnyű tisztíthatóság is. Fóliázott betonmedencék kivitelezésével foglalkozunk a leggyakrabban. A fólia burkolat legfőbb előnye, hogy biztos lehet a megfelelő vízzáróságban. Korszerű medencetechnikai eljárásokkal, speciális és megbízható alapanyagok felhasználásával, hozzáértő szakembereik precíz munkájával biztosítjuk a kiváló eredményt. Szerezzen bővebb információt cégünk tevékenységéről a www.selectkft.hu weboldalunkon!

Valósítsa meg terveit könnyedén és rövid időn belül! Medencetechnikai feladatok ellátása ügyében forduljon hozzánk bizalommal! Legyen maximálisan elégedett, és érezzék jól magukat vendégei is! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-252-3155-ös telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@selectkft.hu e-mail címünkre!