Végezze munkáját gyorsan és precízen automata szeletelőgépek segítségével!

2018 okt 25. | Üzlet

Rendszeres feladatai közé tartozik a különféle élelmiszerek szeletelése? Szeretne olyan módszert alkalmazni, ami lehetővé teszi, hogy ne kelljen folyamatosan felügyelnie a szeletelőgépet? Többféle típusú szeletelőgép áll rendelkezésére, amelyek között találhat automata szeletelőgépeket is. Ezek a nagyszerű készülékek számlálják a levágott szeleteket, és automatikusan leállnak a beállított mennyiségnél. Alkalmazásuk előnyeiről érdemes többet megtudnia, hiszen nagyon sokat könnyíthetnek munkáján.

A kereskedelem és a vendéglátás terén nélkülözhetetlen eszköznek számít a szeletelőgép. Minél nagyobb mennyiségben van szükség az ételek előkészítésére, annál több szelet szalámit, sajtot, és egyéb termékeket igénylünk. Néhány vásárló vagy vendég kiszolgálása alkalmával megfelelőek a kézi szeletelőgépek, azonban a legtöbb esetben ennél nagyobb teljesítményű, könnyebben használható készülékre vágyunk. Automata szeletelőgépekkel gyorsan és hatékonyan végezhetjük a munkánkat.

Elektronikus szeletszámlálóval ellátott, a beállított mennyiség elérésekor automatikusan leálló szeletelőgépet kínálunk a Kőlux Kft.-nél. Többféle készülékből választhat, amelyek automata, vagy félautomata üzemmódban használhatóak. Munkaterületének megfelelően választhatja ki a legtökéletesebb szeletelőgépet. A nálunk kapható automata szeletelőgépekre hosszú időn keresztül számíthat. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy olyan berendezéseket adjunk át, amelyek élező szerkezettel vannak ellátva. Ennek egyszerű és rendszeres használata biztosítja a kés kitűnő minőségét. Áramszünet esetén sem kell aggódnia a gép újraindulása miatt, ugyanis a biztonsági relé meggátolja a további működést. Tekintse meg a professzionális, automata szeletelőgépeket, és tájékozódjon bővebben róluk a www.ma-ga.hu weboldalunkon!

Gyorsítson és könnyítsen tevékenységén megbízható munkaeszközök használatával! Szerezze be az automata szeletelőgépek egyikét, és jusson hozzá a megfelelő mennyiségű szeletelt áruhoz egyszerűen! Rendelje meg az elvárásai szerint legtökéletesebb szeletelőgépet akár már most! Kérdései esetén forduljon hozzánk bizalommal a 06-20-957-4553-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@ma-ga.hu e-mail címünkre!